reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Aha i ja go tak dawałam już jak miał niecały rok. Krzywda mu się z babcią nie dzieje. :happy:

No wiem wiem :) teraz dzwonilam, to mlody psa po sadzie gania i mu jabłka rzuca :)
Jestem tak rozluźnione że nie mam ochoty sprzątać. Dziwnie cicho w domu hehehe.

Ale chyba mi to dobrze zrobi.
W żłobku nie miał aż takich strasznych momentów przy rozstaniu - no ale byliśmy w tym samym budynku.

Jakie plany macie na zbliżający się weekend?
Ja ide do kina na "Jason Bourne" :D lub na "Iluzja 2"

reklama
Lola Lolita 2latka nawet trzeba zostawiac od czasu do czasu . Tak mowia panie w pikolu aby przygotowac dzuecko do pojscia do przedszkola.
Wiec nie mniej wyrzutow wcale.

K8sad ja juz glukoze robila 20/21tc. Bo ja w kazdej ciazy mam na granicy cukier
Jak masz obciazenie to I Tak CI wyjdzie I Sa zalecenia wczesniej. Teraz tez wyszla mi got a granica normy (przekroczylam o 0,4) I mam sie pilnowac

Widzę, dziewczyny, że ciężkie tematy dzisiaj były poruszane.. U mnie w rodzinie też niestety był alkoholizm, na szczęście nie w domu rodzinnym ale był blisko i teraz też znam osobę, z którą łączą mnie więzy krwi i która niszczy sobie swoje mlode życie przez nałogi, jestem tym przerażona bo w takiej sytuacji naprawdę ciężko pomóc, ta osoba sama musi zrozumieć jaki ma problem i chcieć tej pomocy. Jest to ciężki temat.. Dla przykładu moja ciocia- chrzestna zmarła w naprawdę młodym wieku przez męża alkoholika, był to dla nas wszystkich cieżki szok..a wujek alkoholik żyje i pije do dziś, choć powiedziano m u że jak jeszcze się napije to grozi mu śmierć, lata minęły a On się nie opamiętał.
Dlatego naprawdę trzeba dużo rozmawiać jeśli coś złego zaczyna się dziać, uświadamiać czym to grozi. Jest taka piosenka " Tato nie pij" Ich Troje, dla nastraszenia a może opamiętania się warto ją puśćić komuś kto ma problem..ja na niej płaczę.
Milego wieczoru.

Lola Lolita 2latka nawet trzeba zostawiac od czasu do czasu . Tak mowia panie w pikolu aby przygotowac dzuecko do pojscia do przedszkola.
Wiec nie mniej wyrzutow wcale.

K8sad ja juz glukoze robila 20/21tc. Bo ja w kazdej ciazy mam na granicy cukier
Jak masz obciazenie to I Tak CI wyjdzie I Sa zalecenia wczesniej. Teraz tez wyszla mi got a granica normy (przekroczylam o 0,4) I mam sie pilnowac
a mi nie przekroczylo, baaa brakowalo 13 jednostek do przekroczrnia normy, lekarka oczywiscie wyslala mnie do diabetyka, swojego kolegi rzecz jasna i kazala kupic glukometr, nie kupilam, bo norma to norma, diety pilnuje choc czasami sobie na cos slodkiego pozwole, nie dam sie zwariowac, moja kolezanka miala wyzszy wynik niz ja bardzo blisko normy a jej nie kazala nic robic, mowie o tej samej lekarce, widac kazda pacjentke inaczej traktuje :oo: aha moje bratowa w pierwszej ciazy przekroczyla norme i co? nie jesc slodyczy i bedzie ok, widac co lekarz to inna teoria

Odezwę się i ja. Odkąd pamiętam moj tata pije... zawsze mi bylo wstyd. Pozniej jak roslam pamiętAm jak mama plakala ... pamiętam ojca kochanki. Słowa jak dorastalam ze jestem mala ***** itp... jak urodzil.sie moj syn walil mi w drzwi jak maly mial miesiąc krzyczal żebym wypierdalala z bachem . Dzwonilam do.mojego ex.a wtedy obecnego oby mi pomogl jedyne co uslyszalam to idz spac. Rozeszlam sie z tata syna bo nie mialam nic wsparcia. Nie moglam uwierzyć,ze mogłam z kims takim zyc? I znow horror... Moja mama zaczęła jeździć do niemiec . Moj ojciec mial w dupie swoje przepil za moje zarl a mi.ciagle brakowalo. Nic nie umie docenic . Spaghetti? ***** kto to bd jesc. Pol roku sie leczyl bylo super. Pozniej mieszal leki z alkoholem. Ja poznajac sie z moim D rozmawiałam z.nim przez fb. Moj ojciec wyciagal do mnie lapy. Mowil mi co ja sobie mysle.ze jakis facet mnie bd chciał? Ze.takie jak ja sie tylko.rucha. Moj D pojechal do angli a moj ojciec wiedząc ze jestem w ciazy uderzył mnie... to glupie... ale wielokrotnie prosilam boga zeby go zabral. Moj brat pije codziennie kilka piw i tez mówi ze nie jest alkoholikiem. Nie nawidze swojego ojca...

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odezwę się i ja. Odkąd pamiętam moj tata pije... zawsze mi bylo wstyd. Pozniej jak roslam pamiętAm jak mama plakala ... pamiętam ojca kochanki. Słowa jak dorastalam ze jestem mala ***** itp... jak urodzil.sie moj syn walil mi w drzwi jak maly mial miesiąc krzyczal żebym wypierdalala z bachem . Dzwonilam do.mojego ex.a wtedy obecnego oby mi pomogl jedyne co uslyszalam to idz spac. Rozeszlam sie z tata syna bo nie mialam nic wsparcia. Nie moglam uwierzyć,ze mogłam z kims takim zyc? I znow horror... Moja mama zaczęła jeździć do niemiec . Moj ojciec mial w dupie swoje przepil za moje zarl a mi.ciagle brakowalo. Nic nie umie docenic . Spaghetti? ***** kto to bd jesc. Pol roku sie leczyl bylo super. Pozniej mieszal leki z alkoholem. Ja poznajac sie z moim D rozmawiałam z.nim przez fb. Moj ojciec wyciagal do mnie lapy. Mowil mi co ja sobie mysle.ze jakis facet mnie bd chciał? Ze.takie jak ja sie tylko.rucha. Moj D pojechal do angli a moj ojciec wiedząc ze jestem w ciazy uderzył mnie... to glupie... ale wielokrotnie prosilam boga zeby go zabral. Moj brat pije codziennie kilka piw i tez mówi ze nie jest alkoholikiem. Nie nawidze swojego ojca...

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko sancia.... TaK mi przykro.
Nie wiem co napisać nawet.
To co przeżyłas to istny horror.
Masz prawo nienawidzić swojego ojca.
Za takie zachowanie, za wszystkie krzywdy

Do góry