reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Druga, mam ponad roczną córkę. Ten termin mam ruchomy bo jest z usg, zobaczymy przy następnej wizycie czy się przesunie. Ty termin masz z miesiączki?

Moja też druga, mam 8-letniego syna. Ginekolog podała mi jak na razie taki termin, ale po niedzieli się dowiem czy nadal będzie taki sam;) bo różnica między tym z usg a z miesiączki to dwa tygodnie, także też różnie może być.

Moja też druga, mam 8-letniego syna. Ginekolog podała mi jak na razie taki termin, ale po niedzieli się dowiem czy nadal będzie taki sam;) bo różnica między tym z usg a z miesiączki to dwa tygodnie, także też różnie może być.

Liczba z nicka to Twój rocznik? To będziesz miała spora pomoc od syna

Liczba z nicka to Twój rocznik? To będziesz miała spora pomoc od syna

Dokładnie, mam 29 lat. No mam nadzieję, że synek będzie moim małym pomocnikiem, oczywiście w granicach rozsądku, nie zamierzam go też za bardzo wykorzystywać, ale fajnie by było jakby sam z siebie od czasu do czasu był chętny do pomocy ;) jak na razie się cieszy i marzy o bracie, a ja wręcz przeciwnie, chciałabym dziewczynkę, a Ty wolałabyś synka czy drugą córkę?

Dokładnie, mam 29 lat. No mam nadzieję, że synek będzie moim małym pomocnikiem, oczywiście w granicach rozsądku, nie zamierzam go też za bardzo wykorzystywać, ale fajnie by było jakby sam z siebie od czasu do czasu był chętny do pomocy ;) jak na razie się cieszy i marzy o bracie, a ja wręcz przeciwnie, chciałabym dziewczynkę, a Ty wolałabyś synka czy drugą córkę?

Jest mi obojętne Przy córce bardzo chciałam syna, byłam zła okropnie że to dziewczynka, oczywiście teraz bym za nic nie zamieniła i wiem że jakiejkolwiek płci będzie drugie i tak będzie wyjątkowe Mąż chce syna ale też już bez nacisku

No jak syn nie będzie pomagał to przynajmniej nie będzie problemu zazdrości i płaczu ;)

Jest mi obojętne Przy córce bardzo chciałam syna, byłam zła okropnie że to dziewczynka, oczywiście teraz bym za nic nie zamieniła i wiem że jakiejkolwiek płci będzie drugie i tak będzie wyjątkowe Mąż chce syna ale też już bez nacisku

No jak syn nie będzie pomagał to przynajmniej nie będzie problemu zazdrości i płaczu ;)

Jasne, co będzie to będzie, najważniejsze żeby było zdrowe. No zobaczymy jak to z tą pomocą będzie;) synek jest kochanym dzieckiem, ale w końcu przez 8 lat był jedynakiem;-) ;)

U mnie pierwsze dziecko w drodze i 38l. mąż grudniowy, ja także, więc i maluch - tradycyjnie :) wygląda na to, że jestem tu najstarsza?
calkiem najstarsza to nie bo chyba najstarsza jest Gabinia (bez urazy, wnioskuje z listy) ale ona na 5 dziecko czeka wiec mozesz byc najstarsza z pierwszym dzieckiem:)
ja sie ciesze ze jest kilka mam po 35 roku zycia bo jednak statystyka nam nie sprzyja.
i ciesze sie bo chyba mieszkasz najblizej mnie chociaz i tak 2 godziny bo jestem z lubelskiego a do tej pory nie bylo nikogo nawet z takiej okolicy.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
Hej dziewczyny. Pół nocy nie spałam. Caly czas się zastanawiam jak to będzie z tym moim trzypakiem.
Trochę mnie to przeraza. Tyle zmian. Będziemy potrzebować nowe auto, wózek. Myślałam, że będzie taniej juz przy 3 dziecku bo bede miała tyle rzeczy. A tu lipa. A mieszkanie od dewelopera trzeba wyszykowac.
O ile moja mama juz myśli jak nam pomóc to Teście wczoraj mi zarzucili ze za mało robie w domu. I ze możemy zapomnieć o wygodnym życiu. Tak nas pocieszyli. Z nimi cały czas batalia.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry