O, fajnie jak u Ciebie ciąża przebiega? pierwsza dzidzia?
Druga, mam ponad roczną córkę. Ten termin mam ruchomy bo jest z usg, zobaczymy przy następnej wizycie czy się przesunie. Ty termin masz z miesiączki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, fajnie jak u Ciebie ciąża przebiega? pierwsza dzidzia?
Druga, mam ponad roczną córkę. Ten termin mam ruchomy bo jest z usg, zobaczymy przy następnej wizycie czy się przesunie. Ty termin masz z miesiączki?
Moja też druga, mam 8-letniego syna. Ginekolog podała mi jak na razie taki termin, ale po niedzieli się dowiem czy nadal będzie taki sam bo różnica między tym z usg a z miesiączki to dwa tygodnie, także też różnie może być.
Liczba z nicka to Twój rocznik? To będziesz miała spora pomoc od syna
Dokładnie, mam 29 lat. No mam nadzieję, że synek będzie moim małym pomocnikiem, oczywiście w granicach rozsądku, nie zamierzam go też za bardzo wykorzystywać, ale fajnie by było jakby sam z siebie od czasu do czasu był chętny do pomocy jak na razie się cieszy i marzy o bracie, a ja wręcz przeciwnie, chciałabym dziewczynkę, a Ty wolałabyś synka czy drugą córkę?
Jest mi obojętne Przy córce bardzo chciałam syna, byłam zła okropnie że to dziewczynka, oczywiście teraz bym za nic nie zamieniła i wiem że jakiejkolwiek płci będzie drugie i tak będzie wyjątkowe Mąż chce syna ale też już bez nacisku
No jak syn nie będzie pomagał to przynajmniej nie będzie problemu zazdrości i płaczu
U mnie pierwsze dziecko w drodze i 38l. mąż grudniowy, ja także, więc i maluch - tradycyjnie wygląda na to, że jestem tu najstarsza?Dzięki kochane! A tak co do wieku, to czy jest wśród nas Ktoś po 30tce kto ma pierwszego Maluszka w drodze?
calkiem najstarsza to nie bo chyba najstarsza jest Gabinia (bez urazy, wnioskuje z listy) ale ona na 5 dziecko czeka wiec mozesz byc najstarsza z pierwszym dzieckiemU mnie pierwsze dziecko w drodze i 38l. mąż grudniowy, ja także, więc i maluch - tradycyjnie wygląda na to, że jestem tu najstarsza?