pajuinka
Fanka BB :)
To jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z listopada i tez pierwsze dzieciątkoJa we wrześniu kończę 30 i to moje pierwsze dzieciątko
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z listopada i tez pierwsze dzieciątkoJa we wrześniu kończę 30 i to moje pierwsze dzieciątko
Jestem w 12 tygodniu, termin mam na 12.12. :-) we wtorek czeka mnie wizyta, dzisiaj robiłam wyniki, nachodziłam się przy tym jak nigdy i jakoś nie mam teraz mocy.. A propos ogórków małosolnych, też mam na nie mega ochotę ;-)
To jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z listopada i tez pierwsze dzieciątko
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie podobnie, bo też 11 lat razem z tym, że w tym roku mamy 5 rocznicę ślubu...A ja mam 27 w lipcu skoncze z mężem jestesmy razem 11 lat a malzenstwem jestesmy 4 lata.
Dzis caly dzień jem brzoskwinie takie średnio dojrzałe mniam po prostu synek z przedszkola odebrany, nakarmiony i zaraz będzie przebieranie. Biegał po błocie i mam sporo prania znowu. Dobrze ze juz jutro piątek.
Anio moj mąż tez niby taki twardy a na ostatnim usg jak byl ze mna to nie mogl z podziwu wyjsc ze taki duzy dzidzius i tak fajnie kopie od razu inne podejscie. Jednak facet musi byc przy usg bo inaczej jak nie zobaczy to nie uwierzy
po 30tce to malo powiedziane...ja mam 36 czyli bardziej przed 40tka niz po 30 troszke czuje sie staro jak na poerwsze dziecko ale licze ze mnie Zoska odmodzi ...chociaz podobno corki odbieraja urode matkom?Dzięki kochane! A tak co do wieku, to czy jest wśród nas Ktoś po 30tce kto ma pierwszego Maluszka w drodze?
Mamy ten sam termin
taa, tez mialam wielka ochote na sushi w pierwszych tygodniach ciazy...zamawiam zestawy dla mam albo sama robilam...az ktoregos dnia przejadlo mi sie i zupelnie przeszlo do dzisOj za mną też chodziło. Można się pocieszyć wegetariańskim. Grunt żeby surowego mięsa nie było w środku. Ale pieczony łosoś albo smażona krewetunia, czemu nie?