reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam nowe Grudniówki :) dobrze, że do nas trafiłyście jeszcze. Im nas więcej, tym raźniej.

Jeśli chodzi o niezdrowe żarcie... mniam! Wsuwam kebsy ostatnio jak oszalała. Nigdy jakoś specjalnie mnie do nich nie ciągnęło, a teraz mogłabym je wsuwać codziennie :D a mój M. zrobił się taki potulny i kochany, że tylko mi się z ust wymsknie jakaś zachcianka i już się ubiera i jest gotowy ze mną iść ;) chyba tak na niego podziałało zeszlotygodniowe usg, które wciąż przeżywa, ale nigdy tylko przy mnie. Tradycyjnie. Udaje niewzruszonego. Ale gdy już ktoś zapyta o badanie, to ja nie mogę dojść do słowa, bo mój Szanowny Pan Małżonek tak opowiada o skaczącym Bobo, które wymachuje rączkami ;)

Witajcie. Nie wiem czy nie jest za późno bo widzę, że już od dawna piszecie, ale miło byłoby mi do Was dołączyć. Spodziewam się dzidzi w grudniu :-) To moja druga ciąża. Pozdrawiam.
Witam. Postanowiłam się w końcu przywitać :)mam 33 lata i obecnie jestem w 11 tyg. drugiej ciąży.
Hej:) Postanowiłam się przywita. Od niedawna śledzę forum. Mam 27 lat. Jestem w 14 tyg ciąży i jest to moja pierwsza ciąża.
Witajcie :happy:

Mojeboje - ale żem komplement dostala :-) dziękuję! No ja tu juz 30 skończyłam w zeszlym roku, wcale taka mloda nie jestem. :-(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 35 i uważam, że wciąż jestem młoda :happy:

Dzięki kochane! A tak co do wieku, to czy jest wśród nas Ktoś po 30tce kto ma pierwszego Maluszka w drodze?
Ja urodziłam synka, pierwsze dziecko, mając 32

u nas juz 3,5 roku i sama nie wiem kiedy to zlecialo :)
My też jesteśmy z D razem od 3,5 roku. Teraz pewnie liczycie. Tak, zaszłam w ciążę z synkiem kiedy byliśmy razem od 3 miesięcy (choć znaliśmy się od kilku lat) :happy:

Tules spóźnione wszystkiego najlepszego! :happy:

A ja mam 27 ;) w lipcu skoncze :) z mężem jestesmy razem 11 lat a malzenstwem jestesmy 4 lata.

Dzis caly dzień jem brzoskwinie takie średnio dojrzałe mniam po prostu :) synek z przedszkola odebrany, nakarmiony i zaraz będzie przebieranie. Biegał po błocie i mam sporo prania znowu. Dobrze ze juz jutro piątek.

Anio moj mąż tez niby taki twardy a na ostatnim usg jak byl ze mna to nie mogl z podziwu wyjsc ze taki duzy dzidzius i tak fajnie kopie:D od razu inne podejscie. Jednak facet musi byc przy usg bo inaczej jak nie zobaczy to nie uwierzy ;)

O to zdecydowanie. Im zdjęcia i wydruki z USG niewiele mówią. Cienie jakieś. Ale jak te cienie na ekranie zaczną fikać, skakać i ruszać buzią - ho! to się dopiero instynkty ojcowskie budzą ;)

O to zdecydowanie. Im zdjęcia i wydruki z USG niewiele mówią. Cienie jakieś. Ale jak te cienie na ekranie zaczną fikać, skakać i ruszać buzią - ho! to się dopiero instynkty ojcowskie budzą ;)
moj jezdzi na kazde usg ze mna i na kazdym sie wzrusza, oglada maluszka, interesuje sie wszystkim, a z kolei moj brat kompletnie z bratowa nie jezdzil, nic zero zainteresowania, tyle co na prenatalnych byl i na koniec ciazy...ostatnio gadamy o wyprawce i Tomek moiw o wozku a Agata mowi do mojego brata, widzisz Tomek nawet model wozka zna jaki chca kupic a ty co, nie wiesz jak sie nasz nazywa? oj dzialo sie, hehe

reklama
[QUOTE

Anio moj mąż tez niby taki twardy a na ostatnim usg jak byl ze mna to nie mogl z podziwu wyjsc ze taki duzy dzidzius i tak fajnie kopie:D od razu inne podejscie. Jednak facet musi byc przy usg bo inaczej jak nie zobaczy to nie uwierzy ;)
QU

Dokładnie ;) Mój też najchętniej chciałby być obecny na każdym badaniu, nie wspominając już o usg, w pierwszej ciąży było tak samo.. Jednak to dla nich jakiś dowód naoczny, że faktycznie w brzuchu jest dziecko:p

Do góry