elifit
Moderatorka
Nie wiem dokładnie co to znaczy genetyczne. Na pewno będą badane organy serce żołądek pęcherz, kość nosowa, przezierność itp. Łożysko na której ścianie sie się dowiem.Robisz genetyczne czy zwykłe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem dokładnie co to znaczy genetyczne. Na pewno będą badane organy serce żołądek pęcherz, kość nosowa, przezierność itp. Łożysko na której ścianie sie się dowiem.Robisz genetyczne czy zwykłe?
zwykle, genetyczne mam jakos potem, poda mi dokladna date jak pojade do niej, bo u niej bede je robicRobisz genetyczne czy zwykłe?
Nie wiem dokładnie co to znaczy genetyczne. Na pewno będą badane organy serce żołądek pęcherz, kość nosowa, przezierność itp. Łożysko na której ścianie sie się dowiem.
Witajcie. Nie wiem czy nie jest za późno bo widzę, że już od dawna piszecie, ale miło byłoby mi do Was dołączyć. Spodziewam się dzidzi w grudniu :-) To moja druga ciąża. Pozdrawiam.
Witam. Postanowiłam się w końcu przywitać mam 33 lata i obecnie jestem w 11 tyg. drugiej ciąży.
WitajcieHej Postanowiłam się przywita. Od niedawna śledzę forum. Mam 27 lat. Jestem w 14 tyg ciąży i jest to moja pierwsza ciąża.
Ja mam 35 i uważam, że wciąż jestem młodaMojeboje - ale żem komplement dostala :-) dziękuję! No ja tu juz 30 skończyłam w zeszlym roku, wcale taka mloda nie jestem. :-(
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja urodziłam synka, pierwsze dziecko, mając 32Dzięki kochane! A tak co do wieku, to czy jest wśród nas Ktoś po 30tce kto ma pierwszego Maluszka w drodze?
My też jesteśmy z D razem od 3,5 roku. Teraz pewnie liczycie. Tak, zaszłam w ciążę z synkiem kiedy byliśmy razem od 3 miesięcy (choć znaliśmy się od kilku lat)u nas juz 3,5 roku i sama nie wiem kiedy to zlecialo
moj jezdzi na kazde usg ze mna i na kazdym sie wzrusza, oglada maluszka, interesuje sie wszystkim, a z kolei moj brat kompletnie z bratowa nie jezdzil, nic zero zainteresowania, tyle co na prenatalnych byl i na koniec ciazy...ostatnio gadamy o wyprawce i Tomek moiw o wozku a Agata mowi do mojego brata, widzisz Tomek nawet model wozka zna jaki chca kupic a ty co, nie wiesz jak sie nasz nazywa? oj dzialo sie, heheO to zdecydowanie. Im zdjęcia i wydruki z USG niewiele mówią. Cienie jakieś. Ale jak te cienie na ekranie zaczną fikać, skakać i ruszać buzią - ho! to się dopiero instynkty ojcowskie budzą