reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja właśnie jem arbuza i truskawki. Cały dzień mam mega głoda, ale myślę, że to nie jest objaw ciazy tylko taki dzień. .. w zasadzie to mam ogromną nadzieję , że to nie jest objaw ciazowy bo przytyłabym chyba ze 100kg [emoji44]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

zostalo mi ciastko z pieczarkami i kapusta, moge wyslac :-) :)
Dawaj, tylko priorytetem poprosze :D
Tak patrzę na ten suwaczek i moja fasolka jest dwa razy taka [emoji50] [emoji50] [emoji50]

h44ed5qp61kt7bg8.png

Mam to samo :p

U nas to chyba wyszlo przez zamieszanie wywolane spontanicznym wyjazdem do Polski na swieta. Mielismy zostac w UK, ale na ostatnia chwile stwierdzilismy, ze nie bedziemy jajek wcinac sami i jedziemy do rodzinki. I pierwszy raz ogarnialismy wszystko na 5 dni przed wyjazdem. Na ten mniej wiecej czas powinna przypadac owu, wiec chyba ze swiatecznej radosci zmontowalismy sobie bobasa :D

Dawaj, tylko priorytetem poprosze :D

Mam to samo[emoji14]
U nas to chyba wyszlo przez zamieszanie wywolane spontanicznym wyjazdem do Polski na swieta. Mielismy zostac w UK, ale na ostatnia chwile stwierdzilismy, ze nie bedziemy jajek wcinac sami i jedziemy do rodzinki. I pierwszy raz ogarnialismy wszystko na 5 dni przed wyjazdem. Na ten mniej wiecej czas powinna przypadac owu, wiec chyba ze swiatecznej radosci zmontowalismy sobie bobasa :D

U nas przedświąteczna radość była [emoji23] aż mi głupio, że pozwoliłam sobie na tyle % w święta, ale w ogóle się niespodziewałam ciąży. Dostałam wtedy brzuszek po jedzeniu i ciocia się śmiała, że może w ciąży jestem. Jakby zgadła...

h44ed5qp61kt7bg8.png

Wiecie co, cos w tym jest ze jak sie odpuści to pozniej wychodzi. My tez staraliśmy sie staraliśmy i co miesiąc rozczarowanie... A 1 marca jak dostalam @ to powiedziałam DOŚĆ. Odpuscilismy, nawet powiem wam ze za wiele przytulanek nie bylo, wychodziły spontanicznie z miłości a nie ze "staramy sie"... I byliśmy bardzo zaskoczeni nawet mąż stwierdził "jak to przeciez się nie staraliśmy". :)I kilka dni po świętach niespodzianka :) wiec dziewczyny nerwy i napięcie niczemu nie sluzy tylko moze zaszkodzić :)

Jeszcze dodam ze stwierdziłam ze ostatni cykl i idziemy sie przebadać :D no i juz nie trzeba bylo :)

U nas przedświąteczna radość była [emoji23] aż mi głupio, że pozwoliłam sobie na tyle % w święta, ale w ogóle się niespodziewałam ciąży. Dostałam wtedy brzuszek po jedzeniu i ciocia się śmiała, że może w ciąży jestem. Jakby zgadła...

h44ed5qp61kt7bg8.png

Haha u nas tak samo :D mi moja przyjaciółka zasugerowała ciaże jak podczas plotek prawie zasnełam i namiętnie ziewałam :p

reklama
Ja właśnie jem arbuza i truskawki. Cały dzień mam mega głoda, ale myślę, że to nie jest objaw ciazy tylko taki dzień. .. w zasadzie to mam ogromną nadzieję , że to nie jest objaw ciazowy bo przytyłabym chyba ze 100kg [emoji44]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko jest jakby w jednym miejscu. Jest główny temat Grudniowe mamy 2016 i w tym temacie są różne wątki. Ten wątek akurat nazywa się tak samo jak główny temat. Musisz wejść Fora->Fora ciążowe->Przyszłe mamy->Grudniowe mamy 2016

Nie do tego postu miała być odpowiedź, ale już nieistotne. Ważne że do odpowiedniej osoby ;)

Do góry