My znów najpierw nie planowalismy, tylko stwierdzilismy ze tak nie bedziemy uwazac, i zobaczymy co nam z tego wyjdzie, bo juz nam sie chcialo tak pokochac na calego hihi. No ale to bylo juz po owu wiec wiedzialam ze nic z tego nie bedzie. Za ro nastepny cykl caly kochalismy sie po prostu normalnie z wielka miloscia i przyjemnoscia [emoji4] tak tylko smialismy sie ze sie postaramy o bobasa i bach, udalo sie od razu. Szczerze myslalam ze to potrwa bo o druga corcie sie dosc dlugo staralismy, ale mu w sumie jestesmy bardzo zzyci teraz ze soba, czujemy duzy komfort, swobode i wielka milosc, nawet po tylu latach, a wrecz teraz jest lepiej niz wczesniej. W ogien bysmy za soba wskoczyli [emoji6] owszem, klocimy sie czasem potwornie, ale to dlatego ze ja uwazam ze trzeba od razu wyladowac emocje a nie dusic w sobie bo potem to tylko narasta niepotrzebnie..
Ale powiem Wam ze ja jeszcze przed okresem wiedzialam, nawet zanim test zrobilam, po prostu to czulam [emoji4] no i te cyce mi wypchalo..
Rumianek mozna pic w ciazy ? Bo wlasnie pije..
Ja dzis mialam ochote na dzem truskawkowy i dostalam od babci swojski, chcialam tez suchary ale jeszcze ani jednego nie zjadlam, za to pasuja mi wafle kukurydziane [emoji6] okropnie chce mi sie sera plesniowego, a nie mozna..
A wiecie ze malin sie nie powinno jesc ? Przynajmniej w wiekszych ilosciach. Mi lekarz w pierwszej ciazy zabronil pic herbate malinowa bo dostalam skurczy, i powiedzial ze maliny wlasnie wywoluja skurcze.
Musialam tez zrezygnowac z moich ulubionych platkow kukurydzianych z orzeszkami i miodem, bo orzeszki tez nie sa wskazane. Tak samo truskawki, bo moze to uczulic dziecko, no ale z niczym innym chleba nie zjem [emoji19] tylko to, lub suchy no.. Jak kon, suchy chleb i woda hahaha masakra
Dobrze ze ten moj mezulinek mnie rozumie i pomaga mi w obowiazkach
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom