to ja nie wiedzac, ze jstes w ciazy (to bylo przed terminem@) bralam aspiryne, bo bylam chora mocnoEe no farbować można. Ja dopiero o ciąży się dowiedziałam w 7 tygodniu a wcześniej alkohol piłam, rtg głowy robiłam , plombe z amalgamatem usuwałam
reklama
ja Ci mowie, ze po prostu Ci juz one przeszly i juzObjawów brak, ale już sie staram nie denerwować tym. Tylko głodna się czuję, a nic mi nie podchodzi.
agnesis
Fanka BB :)
Dziewczyny zapoznajcie się z innymi wątkami na naszym forum grudniowym żeby jakiś taki w miarę porządek był.
Zdjęcia z wizyt na wizytowy, o zakupach na zakupowych i tak dalej, będzie później łatwiej cokolwiek znaleźć
Trzeba obiad zrobić, a mnie odrzuca od gotowania jakoś nie mam na nic ochoty...
Zdjęcia z wizyt na wizytowy, o zakupach na zakupowych i tak dalej, będzie później łatwiej cokolwiek znaleźć
mi tez nic nie smakujeDziewczyny zapoznajcie się z innymi wątkami na naszym forum grudniowym żeby jakiś taki w miarę porządek był.
madzia.ch.1995
Ja dzis chciałam zrobić kotlety mężowi.. Ale mnie tak odrzucalo od surowego mięsa ze nie dalam rady. ale mój kochany to zrozumiał i pojechal na zakupy żeby cos sobie na szybko zjesc i kupil mi maślankę bo juz od wczoraj za mną chodzila . No i pelno jogurtów mi nakupil
Mnie z Filipem w ciąży odrzucalo od surowego mięsa, tragedia. Nie mogłam wziąść do ręki odrazu miałam cofke. Dlatego zawsze mąż panierowal, albo kroil mi wieczorem. Abym tylko do ręki nie musiała brać [emoji23]Ja dzis chciałam zrobić kotlety mężowi.. Ale mnie tak odrzucalo od surowego mięsa ze nie dalam rady. ale mój kochany to zrozumiał i pojechal na zakupy żeby cos sobie na szybko zjesc i kupil mi maślankę bo juz od wczoraj za mną chodzila . No i pelno jogurtów mi nakupil
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Cieszyć się powinnas a nie denerwować ja tez mam objawów brak i uważam, że to super wyróżnienie albo. .... dopiero nas czeka ))Objawów brak, ale już sie staram nie denerwować tym. Tylko głodna się czuję, a nic mi nie podchodzi.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
no mozesz miec tak jak moja bratowa, ze byla cisza a potem rzygala jak kotCieszyć się powinnas a nie denerwować ja tez mam objawów brak i uważam, że to super wyróżnienie albo. .... dopiero nas czeka ))
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom