reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny zapoznajcie się z innymi wątkami na naszym forum grudniowym :) żeby jakiś taki w miarę porządek był.
Zdjęcia z wizyt na wizytowy, o zakupach na zakupowych i tak dalej, będzie później łatwiej cokolwiek znaleźć :)

Trzeba obiad zrobić, a mnie odrzuca od gotowania :( jakoś nie mam na nic ochoty...

Dziewczyny zapoznajcie się z innymi wątkami na naszym forum grudniowym :) żeby jakiś taki w miarę porządek był.
Zdjęcia z wizyt na wizytowy, o zakupach na zakupowych i tak dalej, będzie później łatwiej cokolwiek znaleźć :)

Trzeba obiad zrobić, a mnie odrzuca od gotowania :( jakoś nie mam na nic ochoty...
mi tez nic nie smakuje

Ja dzis chciałam zrobić kotlety mężowi.. Ale mnie tak odrzucalo od surowego mięsa ze nie dalam rady. ale mój kochany to zrozumiał i pojechal na zakupy żeby cos sobie na szybko zjesc i kupil mi maślankę bo juz od wczoraj za mną chodzila :). No i pelno jogurtów mi nakupil :D

Ja dzis chciałam zrobić kotlety mężowi.. Ale mnie tak odrzucalo od surowego mięsa ze nie dalam rady. ale mój kochany to zrozumiał i pojechal na zakupy żeby cos sobie na szybko zjesc i kupil mi maślankę bo juz od wczoraj za mną chodzila :). No i pelno jogurtów mi nakupil :D
Mnie z Filipem w ciąży odrzucalo od surowego mięsa, tragedia. Nie mogłam wziąść do ręki odrazu miałam cofke. Dlatego zawsze mąż panierowal, albo kroil mi wieczorem. Abym tylko do ręki nie musiała brać [emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rosołek dzieciom ugotowałam i sama zjadłam ze smakiem, a teraz mnie zrywa niemiłosiernie i gotuję sobie pyzy z mięsem. A na kolację mam w planach pizzę zamówić :D chodzi za mną od wczoraj ;)

reklama
Do góry