Ja co prawda nie farbuje, ale pytalam o robienie pazurow i moj gin wychodzi z zalozenia, zeby nie swirowac i dbac o siebie jak przed ciaza oprocz np woskowania bo skora jest bardziej wrazliwa.
Ja bylam juz 2 dni po @, to byl piatek i w ten dzien robilismy przyjacielowi impreze urodzinowa - niespodzianke. Jako, ze okres sie spoznial to z rana zrobilam test i wyszedl negatywny. Nie bylam zdziwiona, bo staralismy sie od roku i nie byl to pierwszy negatywny test. Przeimprezowalismy caly weekend. W srode zrobilam test i juz dwie konkretne krechy. Oczywiscie bylam wsciekla na siebie, ale nie wiedzialam i nie spodziewalam tymbardziej, ze piatkowy test negatywny. Mielismy w czerwcu zapisac sie na konkretne badania i do przychodni wspomagajacej zajscie w ciaze.
Bylam tez pozytywnie zaskoczona, ze w kompleksie witamin jaki zazywalam od 2 miesiecy byl kwas foliowy.
Zazdro! Od 3 dni chodza za mna kopytkaaa!!! Nie mam czasu zrobic, ale jutro juz must! Takie z gulaszem wolowym, na ostro mrrr
)
Ja od rana chodze przymulona, mdlosci od 6 rano, totalne zmeczenie materialu, standardowo wymioty w pracy. Jeszcze 2h i do domku iii... wolne do wtorku
) Dzisiaj za mna chodza mielone, z puree i mizeria.