reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A co powiecie na temat farbowania włosów i używania henny? Chyba można, nie? Bo już się nasłuchałam. A włosy muszę zafarbowac inaczej nie da rady :D
Ja co prawda nie farbuje, ale pytalam o robienie pazurow i moj gin wychodzi z zalozenia, zeby nie swirowac i dbac o siebie jak przed ciaza oprocz np woskowania bo skora jest bardziej wrazliwa.

to ja nie wiedzac, ze jstes w ciazy (to bylo przed terminem@) bralam aspiryne, bo bylam chora mocno
Ja bylam juz 2 dni po @, to byl piatek i w ten dzien robilismy przyjacielowi impreze urodzinowa - niespodzianke. Jako, ze okres sie spoznial to z rana zrobilam test i wyszedl negatywny. Nie bylam zdziwiona, bo staralismy sie od roku i nie byl to pierwszy negatywny test. Przeimprezowalismy caly weekend. W srode zrobilam test i juz dwie konkretne krechy. Oczywiscie bylam wsciekla na siebie, ale nie wiedzialam i nie spodziewalam tymbardziej, ze piatkowy test negatywny. Mielismy w czerwcu zapisac sie na konkretne badania i do przychodni wspomagajacej zajscie w ciaze.

Bylam tez pozytywnie zaskoczona, ze w kompleksie witamin jaki zazywalam od 2 miesiecy byl kwas foliowy.

Ja dzisiaj miałam na obiad kopytka z sosem pieczarkowo śmietanowym, z pieczarkami i piersią z kuraka. Takie dobre że dokładkę wezmę [emoji16] później.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdro! Od 3 dni chodza za mna kopytkaaa!!! Nie mam czasu zrobic, ale jutro juz must! Takie z gulaszem wolowym, na ostro mrrr :))

Ja od rana chodze przymulona, mdlosci od 6 rano, totalne zmeczenie materialu, standardowo wymioty w pracy. Jeszcze 2h i do domku iii... wolne do wtorku :)) Dzisiaj za mna chodza mielone, z puree i mizeria.

jak robisz kurczaka w smietanie?

U mnie dzieci makaron kokardki z truskawkami I smietana. A dla M poledwiczki wczesne ziemniaki I salata ze smietana
kroje kuraka w kostke (filet) i smaze, doprawiajac, jak juz sie usmazy to wlewam smietane 18 % i mieszam az zacznie gestniec, potem dodaje troszke wody z maka, podaje z ryzem

Ja co prawda nie farbuje, ale pytalam o robienie pazurow i moj gin wychodzi z zalozenia, zeby nie swirowac i dbac o siebie jak przed ciaza oprocz np woskowania bo skora jest bardziej wrazliwa.

Ja bylam juz 2 dni po @, to byl piatek i w ten dzien robilismy przyjacielowi impreze urodzinowa - niespodzianke. Jako, ze okres sie spoznial to z rana zrobilam test i wyszedl negatywny. Nie bylam zdziwiona, bo staralismy sie od roku i nie byl to pierwszy negatywny test. Przeimprezowalismy caly weekend. W srode zrobilam test i juz dwie konkretne krechy. Oczywiscie bylam wsciekla na siebie, ale nie wiedzialam i nie spodziewalam tymbardziej, ze piatkowy test negatywny. Mielismy w czerwcu zapisac sie na konkretne badania i do przychodni wspomagajacej zajscie w ciaze.

Bylam tez pozytywnie zaskoczona, ze w kompleksie witamin jaki zazywalam od 2 miesiecy byl kwas foliowy.

Zazdro! Od 3 dni chodza za mna kopytkaaa!!! Nie mam czasu zrobic, ale jutro juz must! Takie z gulaszem wolowym, na ostro mrrr :))

Ja od rana chodze przymulona, mdlosci od 6 rano, totalne zmeczenie materialu, standardowo wymioty w pracy. Jeszcze 2h i do domku iii... wolne do wtorku :)) Dzisiaj za mna chodza mielone, z puree i mizeria.
u nas bylo trak, ze zaczelismy sie starac na koniec stycznia i mowie do mojego, ej pojdziemy w maju do ginki niech mnie przebada i cykl marcowo-kwietniowy odpuszczony i jaka niespodzianka!

To tak jak mi powiedziała, że po odstawieniu anty może być tak, że zaskoczę od razu a może też minąć kilka miesięcy. Więc odpuściliśmy i niespodzianka [emoji1]

h44ed5qp61kt7bg8.png

reklama
Do góry