reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A co powiecie na temat farbowania włosów i używania henny? Chyba można, nie? Bo już się nasłuchałam. A włosy muszę zafarbowac inaczej nie da rady :D
Ja co prawda nie farbuje, ale pytalam o robienie pazurow i moj gin wychodzi z zalozenia, zeby nie swirowac i dbac o siebie jak przed ciaza oprocz np woskowania bo skora jest bardziej wrazliwa.

to ja nie wiedzac, ze jstes w ciazy (to bylo przed terminem@) bralam aspiryne, bo bylam chora mocno
Ja bylam juz 2 dni po @, to byl piatek i w ten dzien robilismy przyjacielowi impreze urodzinowa - niespodzianke. Jako, ze okres sie spoznial to z rana zrobilam test i wyszedl negatywny. Nie bylam zdziwiona, bo staralismy sie od roku i nie byl to pierwszy negatywny test. Przeimprezowalismy caly weekend. W srode zrobilam test i juz dwie konkretne krechy. Oczywiscie bylam wsciekla na siebie, ale nie wiedzialam i nie spodziewalam tymbardziej, ze piatkowy test negatywny. Mielismy w czerwcu zapisac sie na konkretne badania i do przychodni wspomagajacej zajscie w ciaze.

Bylam tez pozytywnie zaskoczona, ze w kompleksie witamin jaki zazywalam od 2 miesiecy byl kwas foliowy.

Ja dzisiaj miałam na obiad kopytka z sosem pieczarkowo śmietanowym, z pieczarkami i piersią z kuraka. Takie dobre że dokładkę wezmę [emoji16] później.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdro! Od 3 dni chodza za mna kopytkaaa!!! Nie mam czasu zrobic, ale jutro juz must! Takie z gulaszem wolowym, na ostro mrrr :))

Ja od rana chodze przymulona, mdlosci od 6 rano, totalne zmeczenie materialu, standardowo wymioty w pracy. Jeszcze 2h i do domku iii... wolne do wtorku :)) Dzisiaj za mna chodza mielone, z puree i mizeria.

jak robisz kurczaka w smietanie?

U mnie dzieci makaron kokardki z truskawkami I smietana. A dla M poledwiczki wczesne ziemniaki I salata ze smietana
kroje kuraka w kostke (filet) i smaze, doprawiajac, jak juz sie usmazy to wlewam smietane 18 % i mieszam az zacznie gestniec, potem dodaje troszke wody z maka, podaje z ryzem

Ja co prawda nie farbuje, ale pytalam o robienie pazurow i moj gin wychodzi z zalozenia, zeby nie swirowac i dbac o siebie jak przed ciaza oprocz np woskowania bo skora jest bardziej wrazliwa.

Ja bylam juz 2 dni po @, to byl piatek i w ten dzien robilismy przyjacielowi impreze urodzinowa - niespodzianke. Jako, ze okres sie spoznial to z rana zrobilam test i wyszedl negatywny. Nie bylam zdziwiona, bo staralismy sie od roku i nie byl to pierwszy negatywny test. Przeimprezowalismy caly weekend. W srode zrobilam test i juz dwie konkretne krechy. Oczywiscie bylam wsciekla na siebie, ale nie wiedzialam i nie spodziewalam tymbardziej, ze piatkowy test negatywny. Mielismy w czerwcu zapisac sie na konkretne badania i do przychodni wspomagajacej zajscie w ciaze.

Bylam tez pozytywnie zaskoczona, ze w kompleksie witamin jaki zazywalam od 2 miesiecy byl kwas foliowy.

Zazdro! Od 3 dni chodza za mna kopytkaaa!!! Nie mam czasu zrobic, ale jutro juz must! Takie z gulaszem wolowym, na ostro mrrr :))

Ja od rana chodze przymulona, mdlosci od 6 rano, totalne zmeczenie materialu, standardowo wymioty w pracy. Jeszcze 2h i do domku iii... wolne do wtorku :)) Dzisiaj za mna chodza mielone, z puree i mizeria.
u nas bylo trak, ze zaczelismy sie starac na koniec stycznia i mowie do mojego, ej pojdziemy w maju do ginki niech mnie przebada i cykl marcowo-kwietniowy odpuszczony i jaka niespodzianka!

To tak jak mi powiedziała, że po odstawieniu anty może być tak, że zaskoczę od razu a może też minąć kilka miesięcy. Więc odpuściliśmy i niespodzianka [emoji1]

h44ed5qp61kt7bg8.png

reklama
Do góry