reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja właśnie jem arbuza i truskawki. Cały dzień mam mega głoda, ale myślę, że to nie jest objaw ciazy tylko taki dzień. .. w zasadzie to mam ogromną nadzieję , że to nie jest objaw ciazowy bo przytyłabym chyba ze 100kg [emoji44]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

zostalo mi ciastko z pieczarkami i kapusta, moge wyslac :-) :)
Dawaj, tylko priorytetem poprosze :D
Tak patrzę na ten suwaczek i moja fasolka jest dwa razy taka [emoji50] [emoji50] [emoji50]

h44ed5qp61kt7bg8.png

Mam to samo :p

U nas to chyba wyszlo przez zamieszanie wywolane spontanicznym wyjazdem do Polski na swieta. Mielismy zostac w UK, ale na ostatnia chwile stwierdzilismy, ze nie bedziemy jajek wcinac sami i jedziemy do rodzinki. I pierwszy raz ogarnialismy wszystko na 5 dni przed wyjazdem. Na ten mniej wiecej czas powinna przypadac owu, wiec chyba ze swiatecznej radosci zmontowalismy sobie bobasa :D

Dawaj, tylko priorytetem poprosze :D

Mam to samo[emoji14]
U nas to chyba wyszlo przez zamieszanie wywolane spontanicznym wyjazdem do Polski na swieta. Mielismy zostac w UK, ale na ostatnia chwile stwierdzilismy, ze nie bedziemy jajek wcinac sami i jedziemy do rodzinki. I pierwszy raz ogarnialismy wszystko na 5 dni przed wyjazdem. Na ten mniej wiecej czas powinna przypadac owu, wiec chyba ze swiatecznej radosci zmontowalismy sobie bobasa :D

U nas przedświąteczna radość była [emoji23] aż mi głupio, że pozwoliłam sobie na tyle % w święta, ale w ogóle się niespodziewałam ciąży. Dostałam wtedy brzuszek po jedzeniu i ciocia się śmiała, że może w ciąży jestem. Jakby zgadła...

h44ed5qp61kt7bg8.png

Wiecie co, cos w tym jest ze jak sie odpuści to pozniej wychodzi. My tez staraliśmy sie staraliśmy i co miesiąc rozczarowanie... A 1 marca jak dostalam @ to powiedziałam DOŚĆ. Odpuscilismy, nawet powiem wam ze za wiele przytulanek nie bylo, wychodziły spontanicznie z miłości a nie ze "staramy sie"... I byliśmy bardzo zaskoczeni nawet mąż stwierdził "jak to przeciez się nie staraliśmy". :)I kilka dni po świętach niespodzianka :) wiec dziewczyny nerwy i napięcie niczemu nie sluzy tylko moze zaszkodzić :)

Jeszcze dodam ze stwierdziłam ze ostatni cykl i idziemy sie przebadać :D no i juz nie trzeba bylo :)

U nas przedświąteczna radość była [emoji23] aż mi głupio, że pozwoliłam sobie na tyle % w święta, ale w ogóle się niespodziewałam ciąży. Dostałam wtedy brzuszek po jedzeniu i ciocia się śmiała, że może w ciąży jestem. Jakby zgadła...

h44ed5qp61kt7bg8.png

Haha u nas tak samo :D mi moja przyjaciółka zasugerowała ciaże jak podczas plotek prawie zasnełam i namiętnie ziewałam :p

reklama
Ja właśnie jem arbuza i truskawki. Cały dzień mam mega głoda, ale myślę, że to nie jest objaw ciazy tylko taki dzień. .. w zasadzie to mam ogromną nadzieję , że to nie jest objaw ciazowy bo przytyłabym chyba ze 100kg [emoji44]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko jest jakby w jednym miejscu. Jest główny temat Grudniowe mamy 2016 i w tym temacie są różne wątki. Ten wątek akurat nazywa się tak samo jak główny temat. Musisz wejść Fora->Fora ciążowe->Przyszłe mamy->Grudniowe mamy 2016

Nie do tego postu miała być odpowiedź, ale już nieistotne. Ważne że do odpowiedniej osoby ;)

Do góry