Piotrowsqa
Zaciekawiona BB
Nie nadazam za wami ale widziałam że mowa o obiedzie. Ja zrobiłam wczoraj gołąbki dziś tylko sos pomidorowy i obiad na dwa dni z glowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo to jest dosłownie cud! Niesamowite uczucie... czuje,ze mogę wszystko i jestem tak strasznie z siebie dumna wszyscy na około się tak cieszą jakby to ich było hihi Ale to dlatrgo,że nas nikt nigdy by o dziecko nie podejrzewał. Moja teściowa nam nie uwierzyła bo my zawsze mowilismy,że kariera teraz ważna, dorobic sie, dom, podróże a dzieci to kiedyś daleko... a tu psikus, wszystko się przewartosciuje
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo ustalilysmy wczesniej ze wszystkie napiszemy priv do agnesis i jak bedziemy gotowe to ona zrobi listę. Zbiera dane i w odpowiednim czasie wstawi. Mozemy zadecydowac jeszcze raz kiedy bedziemy chcialy.
Wiecie ze ja podchodzę bardzo ostroznie do ciąży. Nie tylko z mojego doswiadczenia ale z innych wątków. Bardzo duzo mam odpada na początku bo niestety z jakiegos powodu tracą swoje aniołki. Mozecie wstawiac jesli chcecie. Ja dostosuje sie do reszty.
no to super!Teściowa wreszcie się dowiedziała i koledzy z pracy również. Wszyscy się cieszą a u teściowej zjadłam zupę jarzynowa i 2 naleśniki ze szpinakiem. Taka głodna byłam a teraz umieram i brzuch mnie boli strasznie :|
Dobry ten chłop TwójJa dzis chciałam zrobić kotlety mężowi.. Ale mnie tak odrzucalo od surowego mięsa ze nie dalam rady. ale mój kochany to zrozumiał i pojechal na zakupy żeby cos sobie na szybko zjesc i kupil mi maślankę bo juz od wczoraj za mną chodzila . No i pelno jogurtów mi nakupil
I Twój teżMnie z Filipem w ciąży odrzucalo od surowego mięsa, tragedia. Nie mogłam wziąść do ręki odrazu miałam cofke. Dlatego zawsze mąż panierowal, albo kroil mi wieczorem. Abym tylko do ręki nie musiała brać [emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Jej, ale bym zjadła takie pyszne gołąbki niestety nigdy nie robiłam, nie umiem chyba.Nie nadazam za wami ale widziałam że mowa o obiedzie. Ja zrobiłam wczoraj gołąbki dziś tylko sos pomidorowy i obiad na dwa dni z glowy
Są mega proste. Tylko z zawijaniem jest trochę zabawy.Dobry ten chłop Twój
I Twój też
Jej, ale bym zjadła takie pyszne gołąbki niestety nigdy nie robiłam, nie umiem chyba.
Lux miałam na myśli szwagierke, pomyliło mi się