madzialenka3009
Fanka BB :)
Daarikaa w sierpniu. Narazie od kilku dni jest słabo...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z P w maju mamy 10-lecie. Raz jest lepiej raz gorzej. Tylko, że gorzej jest jak inne osoby się w to wtrącają. Ale co ma być to będzie. Byle maleństwo było zdrowe.agnesis dzięki, to brzmi naprawdę pocieszająco. Poza tym pocieszam się, że od wczoraj czuję intensywne rozciąganie się wiązadeł po jednej i drugiej stronie, ciągną mnie, a przy tym podbrzusze nie boli. Bo gdybym miała ból podbrzusza, to pewnie znowu zaczęłabym panikować. Poza tym powiem Wam, że u mnie w ogóle dziwnie z tymi mdłościami w tej ciąży, bo pojawiły się już w kilka dni po zapłodnieniu. Ja sobie wmawiałam, że to niemożliwe, że przecież mdłości to najwcześniej 5-6 tydzień, że pewnie mdłości z innego powodu. A tu proszę, dwie krechy na teście, byłam naprawdę w szoku.
madzialenka no tak to już bywa w związku, że czasami jest dobrze, czasami gorzej. Na pewno niedługo będzie lepiej i w sierpniu będzie sielanka. Okresy przełomowe mają to do siebie, że są testem dla związku. Jak byłam w ciąży z Bazylim, to żarliśmy się z D przeokrutnie. A na dodatek nasz związek miał bardzo krótki staż, bo jak zaszłam, to byliśmy razem dopiero od 3 miesięcy. Myślałam, że już koniec będzie. Ale jednak okazało się, że przetrwaliśmy i teraz będziemy mieć kolejne wspólne dziecko.