reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Anio no ładnie, w piwnicy jej tego szczury nie zjadły przez tyle lat?! Heh :)

Dziewczyny jak macie jakoś problem z forum to zglaszajcie problemy do adminów. Ja korzystam z forum na telefonie, ale tylko przez przeglądarkę i nie mam żadnych problemów.

reklama
Oooj, nie doceniasz mojej teściowej ;) hihi. Ona ma wszystko! Nie wiem w jakim stanie, bo ostatnio tego wyjąć nie zdążyła, ale twierdzi, że trzyma dla wnuków i tyle. I jak tu takiej odmówić później, skoro się tak stara kobita?

Anio no ładnie, w piwnicy jej tego szczury nie zjadły przez tyle lat?! Heh :)

Dziewczyny jak macie jakoś problem z forum to zglaszajcie problemy do adminów. Ja korzystam z forum na telefonie, ale tylko przez przeglądarkę i nie mam żadnych problemów.

Ja tez nie mam zastrzeżeń co do forum - korzystam z przeglądarki w telefonie, bo aktualnie żyjemy bez kablówki i internetu z pakietu, i działa mi wszystko :)

Moja mama też miała ubranka po mnie i bracie, ale jak je nam proponowała to od razu odmowilismy :D może trzymać dla sentymentu, tylko.

Antiope jakiś czas temu i też tak po prostu z dnia na dzień ( jedyne co mi zostało to mdłości po otwarciu zmywarki i to juz po myciu hehh )

Madzialenka ciąża to ciężki okres i dla nas i dla naszych drugich połówek, nam się możesz wyżalić , a u Was na pewno się poprawi tylko trzeba przetrwać gorszy okres ..

Ja wczoraj zrobiłam młodą kapustę z koperkiem i zjadłam cały gar :-) a dziś mam ochotę na maksyfa :-)
Ja obiadu dzisiaj nie mam. Wyszedł bez słowa, mnie mdli tak, że nawet o jedzeniu myśleć mi się nie chce. Miał być rosół. Eh Dziewczyny trzy światy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Madzialenka zrób coś dobrego do jedzenia i mu przejdzie ;) u mnie zawsze działa ten przepis
Link do: Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami
ja też złapałam się ostatnio na tym, że mam pretensje o byle pierdołę ale stwierdziłam, że to wina hormonów trzymam to w sobie - najczęściej idę sprzątać albo na spacer, staram się nie wybuchać a za jakieś 2h samo mi przechodzi ...

Ja ostatnio miewam napady agresji... tak bez przyczyny, nagle mnie zaczyna denerwować po prostu wszystko. Ostatnio M. oberwał za to, że za głośno obierał orzeszki i szeleścił woreczkiem ;)
Madzialenka zrób coś dobrego do jedzenia i mu przejdzie ;) u mnie zawsze działa ten przepis
Link do: Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami
ja też złapałam się ostatnio na tym, że mam pretensje o byle pierdołę ale stwierdziłam, że to wina hormonów trzymam to w sobie - najczęściej idę sprzątać albo na spacer, staram się nie wybuchać a za jakieś 2h samo mi przechodzi ...

A na codzień jak Wam się układało do tej pory? Pisałaś, że z przygotowaniami do ślubu jesteś sama... czy chłop Twój rzeczywiście w ogóle Cię nie wspiera czy po prostu masz takie wyobrażenie przez hormony?

Ja obiadu dzisiaj nie mam. Wyszedł bez słowa, mnie mdli tak, że nawet o jedzeniu myśleć mi się nie chce. Miał być rosół. Eh Dziewczyny trzy światy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama też miała ubranka po mnie i bracie, ale jak je nam proponowała to od razu odmowilismy :D może trzymać dla sentymentu, tylko.
Ja wolę, gdy teściowej odmawia mój mąż... ale on przeważnie zbyt długo z tym zwleka i to ja muszę być tą "be", która na nic się nie zgadza. Ubranka może i bym wzięła, żeby kobiecie się miło zrobiło , a najwyżej biedne dzieci by zyskały, gdy tylko teściowa by odwróciła wzrok ;)

reklama
Ja też mam straszne ataki agresji, najczęściej obrywa młody :-( na szczęście zamyka sie w pokoju przychodz za chwilę i pyta czy mi przeszło a ja mam wyrzuty sumienia ;-(
A mojemu P. Ostatnio sie dostało za to że mówi hmmm oboje zaczęli się ze mnie śmiać a ja z nerwów rzucilam klawiaturą - to jest straszne bo nie umiem sobie z tym poradzić

Do góry