anio0
Fanka BB :)
My dostaliśmy jakąś karuzelę od znajomych. Nie wiem jeszcze czy i jak działa, ale tym się będziemy martwić jak już ogarniemy łóżeczko tak, by było przygotowane na Zosiaka Póki co kolekcjonuję bodziaki, bo się okazało, że miałam ich sztuk 3 w rozmiarze 56! Dostałam wkłady poporodowe i te gatki jednorazowe od psiapsióły już wspomnianej, wkładki laktacyjne sobie kupiłam, gdy zaczęło się ze mnie sączyć nocą (teraz już się trochę uspokoiło, ale od czasu do czasu zauważam na staniku żółtawe plamy... tak, z wkładek zrezygnowałam, gdy zobaczyłam, że przez dwie noce wciąż były nieskazitelnie czyste), wózek ogarnęliśmy w piątek, a tak... tak to jesteśmy daleko w polu niby, chociaż myślę, że gdyby Zosi się miało pospieszyć, to byśmy dali jakoś radę z tym co mamyJa laktator kupie gdy bede musiala. To nie problem jechac i kupic a szkoda mi kasy jaknym go nie miala uzywac.
Ja mysle nad szumisiem i karuzelka, i nie wiem sama. Moze sam szumis by wystarczyl. Albo sama karuzelka (z projektorem i szumami). Pojecia nie mam [emoji23]
Niani mi nie trzeba, ja bede raczej miala wiekszosc czasu malucha przy sobie, a nawet jesli bedzie spal w lozeczku w innym pokoju to uslysze na pewno jak sie obudzi.
Predzej bym monitor oddechu kupila, ale to kupie jesli urodze przed czasem bo jednak wczesniak jest chyba bardziej narazony na bezdech
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie... miałam dzisiaj okropny sen! Śniło mi się, że zwisała mi z krocza noga, chociaż to bardziej była pachwina niż samo krocze. Pojechałam do szpitala, a tam się okazało, że wisi już druga noga, ale... z drugiej strony. Zosia zrobiła szpagat i wyciągnęła każdą nogę przez dwie różne dziury Później nie pamiętam jak się sprawy potoczyły, ale Mała przyszła na świat i miała zdeformowane rączki i nóżki. Gdy się obudziłam, zaczęłam zachodzić w głowę, czy lekarz kiedykolwiek mi pokazywał paluszki. Okropny sen.