reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Byłam w szpitalu i stwierdzam, że to strata czasu była ... Mogłam sobie w domu posiedzieć i tyle
Najpierw pretensje po co przyszłam później szukali moich wyników badań a na końcu się dowiedziałam, że wyniki z krwi mam ok i jak chce to mogę sobie pójść do mojego lekarza prowadzącego !
To u mnie na odwroy jest. Wole szpitam niz swojego gina. Tam mnie zawsze powaznie traktuja i zjadają z kazdej strony a on patrzy na mnie jak na wariatke.

Ja sobie dzis tak pomyslalam ze moze u mnie te bole sa od pecherza i nerek. Ja mam tam caly czas zastoj moczu z obu stron i moze to promieniuje? Oby do jutra wytrzymac to im powiem ze znowu jest do d.... Nie spodziewam sie ze będą zadowoleni ze znowu wymyslam. Eh glupek ze mnie. Moglam na początku innego lekarza wybrac tak jak maz radzil to nie. A teraz bym sie mogla przeniesc dopiero od nowego kwartalu w październiku a który lekarz zgodzi sie poprowadzic ciążę od 32 tyg. Zbyt skomplikowane to jest.

reklama
Witamy sie I my.
Kuzwa ogarnelam ciuszki.
Ile prasowania [emoji26]
Zaraz cykne fotki. Tego co mam.
Tyle tego jest ze masakra ale obiecalam sobie ze nie odmowie sobie przyjemnosci zakupowo- wyprawkowej z racji tego ze to moje ostatnie dziecie.
Z reszta tak sie nastawialam bo nie mialam pojecia I nie liczylam na to ze bratowej z bratem oddadza swoje rzeczy po Tymonku. Glosno mowia ze na jednym nie skoncza wiec myslalam ze beda dla drugiego trzymac.

Mi ogólnie nic nie dolega , oprocz tego ze mecze sie mega szybko.
No I boli mnie kregoslup. Nawet lezenie nie daje ulgi
Boli mnie tak bardzo nisko prawie przy tylku.

Wstanie z wyra to wyczyn bo kazdy ruch Daje znac o kregoslupie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Te otulacze sa takie delikatne jak jedna warstwa ubranka wiec można spokojnie w tym otulaczu jeszcze w rożek zawinąć albo w śpiworek do spania wsadzić [emoji846]

Pisałam o tych promocjach z matherhood na wątku wyprawkowym, bo tez sie obkupilam w pieluszki, otulacze, poduszkę do karmienia i jak dodacie kod promocyjny Kolejne Zakupy to jest jeszcze 5% zniżki zawsze [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko pieluchy akurat w babskich kolorach

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle dziewczyny jakie jaja [emoji23]

Byłam na strychu i szukałam takiego okrycia do gondoli ze starego wózka bo chce go sprzedać (tak, szwagierka oprócz tego ze zniszczyla wozek to jeszcze to zgubila i wmawia mi ze jej tego nie dawalam, i dla swietego spokoju poszlam poszukac). I tak szukam i szukam po tej szafie, i patrze, jakis worek. No to otwieram a tam chyba z 20 malych bodziakow i kilka wiekszych spiochow [emoji23] szok, myslalam ze zamorduje męża bo to on mi wyciągał wszystkie worki z ciuszkami jak segregowalam i nie zauwazyl tego worka i nakupilismy tyle bodow a teraz doszlam do wniosku ze maluch nie zdazy tego wszystkiego ubrac i wyrosnie tyle tego teraz mam [emoji23][emoji23]
Ach, no i okrycia do wozka do gondoli nie znalazlam.. i nie ma no i juz nie wiem jak rozmawiac ze szwagierka a czas leci a chcialabym ten wozek sprzedac

To u mnie na odwroy jest. Wole szpitam niz swojego gina. Tam mnie zawsze powaznie traktuja i zjadają z kazdej strony a on patrzy na mnie jak na wariatke.

Ja sobie dzis tak pomyslalam ze moze u mnie te bole sa od pecherza i nerek. Ja mam tam caly czas zastoj moczu z obu stron i moze to promieniuje? Oby do jutra wytrzymac to im powiem ze znowu jest do d.... Nie spodziewam sie ze będą zadowoleni ze znowu wymyslam. Eh glupek ze mnie. Moglam na początku innego lekarza wybrac tak jak maz radzil to nie. A teraz bym sie mogla przeniesc dopiero od nowego kwartalu w październiku a który lekarz zgodzi sie poprowadzic ciążę od 32 tyg. Zbyt skomplikowane to jest.

Przeciez zawsze mozesz isc do innego lekarza na konsultacje

reklama
Do góry