reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

I jeszcze, jak już zaczynam spamować (wybaczcie, ale mój nieogarnięty po weekendzie, chaotyczny umysł ma takie przebłyski co chwila), to muszę dać cynk o promocjach na pampersy - w Smyku na stronie internetowej można zakupić sobie pakiet "miesięczny", a w Auchan po zainstalowaniu sobie jakiejś aplikacji też można kupić pieluszki chyba 20 zł. taniej. Tutaj jednak jest haczyk - pampersy w promocyjnej cenie zaczynają się chyba od rozmiaru 3.

reklama
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6342845609

Taki znalazlam [emoji23]

Ja dzis szumisia ogladalam, mezowi sie tez spodobal ale ten co widziałam tylko szumi, a ja bym chciala zeby jeszcze imitowal dzwieki z pobytu w brzuszku, i byl taki, ale znow wizualnie nie ciekawy, wiec bede szukala az znajde. A szumis co tylko szumi z czujnikiem (wlacza sie gdy dziecko placze) kosztuje 190 zl i jest to fajna opcja, jak nie znajde nic innego to pewnie kupimy tego.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A! Zapomniałam Was zapytać - czy jesteście obeznane w Szumisiach? ;) Słyszałam, że to prawdziwe cudo. Ponoć na sesjach noworodkowych fotograf włącza takiego misiaka i dzieciątko od razu zasypia. Zaczynam się zastanawiać czy nie zainwestować w taki gadżet, bo naprawdę mam przeczucie, że Zośka będzie bardzo aktywnym dzieckiem.

Moja położna polecała misia-szumisia. Jej dziecko zasypiało przy tym bez bujania i było spokojniejsze. Myślałam że to taki pic, ale może faktycznei coś w tym misiu-szumisiu jest? Tylko to wcale nie takie tanie jest ;/

Dziekuje kochane! :* Lece do miasta, kupie ciacho i wpadajcie na kawke ;)

A! Zapomniałam Was zapytać - czy jesteście obeznane w Szumisiach? ;) Słyszałam, że to prawdziwe cudo. Ponoć na sesjach noworodkowych fotograf włącza takiego misiaka i dzieciątko od razu zasypia. Zaczynam się zastanawiać czy nie zainwestować w taki gadżet, bo naprawdę mam przeczucie, że Zośka będzie bardzo aktywnym dzieckiem.
Ja slyszalam naprawde baaaardzo duzo pozytywnych opinii, duzo mich kolezanek mialo/ma i wszyscy chwala wiec i ja kupuje :) Nie jest najtanszy, ale z tego co czytalam wart swojej ceny.

@anio0 piekny wozek! Chwal sie fotami na wyprawkowym :)

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6342845609

Taki znalazlam [emoji23]

Ja dzis szumisia ogladalam, mezowi sie tez spodobal ale ten co widziałam tylko szumi, a ja bym chciala zeby jeszcze imitowal dzwieki z pobytu w brzuszku, i byl taki, ale znow wizualnie nie ciekawy, wiec bede szukala az znajde. A szumis co tylko szumi z czujnikiem (wlacza sie gdy dziecko placze) kosztuje 190 zl i jest to fajna opcja, jak nie znajde nic innego to pewnie kupimy tego.

Ja bym była w stanie taki wziąć i zaryzykować, ale niestety, to są moje rozmiary miseczki sprzed ciąży, a i obwód się nie zgadza ;)
Jakiego szumisia oglądałaś? Ja widziałam te takie... hmm... misie z czterema nóżkami (?). Jakieś dziwne stwory to były, wyglądają jak głowy na czterech nóżkach ;) w Smyku i innych sklepach dziecięcych można je znaleźć. Kosztują chyba 200 zł. Nie patrzyłam jednak jeszcze na funkcje i nie porównywałam żadnych modeli.

Ja patrzyłam na tego: Link do: Whisbear, Szumiący miś z funkcją CRYsensor, cytryna, zabawka uspokajająca

Ale jeszcze mam czas na porównywanie i szukanie "tego jedynego" ;) na poważnie też myślę nad zakupem laktatora już na dzień dobry i niani elektronicznej (zwłaszcza, że Zośka ma swój pokój, chociaż pewnie i tak w pierwszych tygodniach/miesiącach będziemy mieli łóżeczko u siebie w sypialni). Trzy takie bajery i tysiąc pójdzie w cholerę :/

Kochana mnie tak bolalo w dole i pachwiny mnie bolaly i jak poszlam do szpitala i nafaszerowali mnie kroplowkami z magnezem to mi to popuscilo, a teraz znowu mnie to zaczyna bolec :(

Jejku, trochę mnie wystraszyłaś.. ale powiedzieli Ci jaka jest przyczyna tych bóli? Brzuch mnie już nie boli, tylko te pachwiny..

Ja patrzyłam na tego: Link do: Whisbear, Szumiący miś z funkcją CRYsensor, cytryna, zabawka uspokajająca

Ale jeszcze mam czas na porównywanie i szukanie "tego jedynego" ;) na poważnie też myślę nad zakupem laktatora już na dzień dobry i niani elektronicznej (zwłaszcza, że Zośka ma swój pokój, chociaż pewnie i tak w pierwszych tygodniach/miesiącach będziemy mieli łóżeczko u siebie w sypialni). Trzy takie bajery i tysiąc pójdzie w cholerę :/
Tego miśka dzis wlasnie ogladalam [emoji6]

reklama
Do góry