reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

no nie, akurat przy in vitro to tu się to zdanie nie sprawdza, że póki nie ma okresu jest nadzieja 😅
Nic, zrobię jeszcze jutro. Ale wygląda na to, że czekają mnie najsmutniejsze święta ever
Ja w każdym razie nadal trzymam kciuki.
Poziom tego hormonu będzie różny dla każdej z nas. U jednej jest mniej u innej więcej na początku, stąd cienie.
A dzień jutrzejszegi testu to termin wyznaczony przez lekarza ?
Będziesz robiła badanie krwi ?

Trzymam kciuki
❤️

reklama
Ja w każdym razie nadal trzymam kciuki.
Poziom tego hormonu będzie różny dla każdej z nas. U jednej jest mniej u innej więcej na początku, stąd cienie.
A dzień jutrzejszegi testu to termin wyznaczony przez lekarza ?
Będziesz robiła badanie krwi ?

Trzymam kciuki
❤️
przez lekarza mam betę wyznaczoną na 27 grudnia.

@LadyCaro ja nadal trzymam kciuki ❤️ u mnie sytuacja przedstawia się tak: teoretycznie jestem 10 dpo, 28.12 powinnam dostać okres. Zrobiłam test przed pracą - biało. Brzuch momentami czuje jak na okres, sutki bolą, biały śluz jest nadal. Zaopatrzona jestem w testy przez święta, później czekam na okres

U mnie w klinice to standard, że min pół godziny opóźnienia jest, jak nie więcej. Prywatnie.
Choć niedługo skorzystam tam w końcu z opieki na NFZ 😀
No mnie w klinice przeklikali jako wizyta ukończona jak się rejestrowałam i siedziałam 2,5h myślałam, że to opóźnienie 🤡 A tak to normalne jest opóźnienie 30min-1h, w Warszawie jak chodziłam do lekarzy było to samo

No mnie w klinice przeklikali jako wizyta ukończona jak się rejestrowałam i siedziałam 2,5h myślałam, że to opóźnienie 🤡 A tak to normalne jest opóźnienie 30min-1h, w Warszawie jak chodziłam do lekarzy było to samo
U mojego prywatnego umawiasz się na godzinę ale jest to godzina od której siedzisz w kolejce a nie godzina wejścia do gabinetu 🤣

reklama
Do góry