reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Niestety biało :(

Coś mi się z forum zadziało i w ogóle nie dostawałam powiadomień o nowych wiadomościach, a jak wchodziłam to widziałam tylko jakieś stare 😬
no to niestety nie tylko tobie , 2 dni były mega problemy . Na szczęście u mnie wróciło wszystko do normy ,przynajmniej narazie ...

reklama
Mąż na mnie krzyczy że mam się uspokoić z krwią i poczekać do dnia kiedy kazał mi lekarz 😔 czyli 24.12 , sama nie wiem ... Może ma rację przynajmniej będzie czarno na białym wtedy to będzie 13-14 dpo

Mąż na mnie krzyczy że mam się uspokoić z krwią i poczekać do dnia kiedy kazał mi lekarz 😔 czyli 24.12 , sama nie wiem ... Może ma rację przynajmniej będzie czarno na białym wtedy to będzie 13-14 dpo
z jednej strony, a z drugiej sama bym nie wytrzymała 🫣 ja bym zrobiła jutro albo w sobotę znając siebie. Najdalej w poniedziałek

reklama
Do góry