a.może.ciążaa
Zaciekawiona BB
To kiedy beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie nie przemyślałam tego i nie mam jak bo pracuje 7-15 i sobotę też od 7 , poszukam czy jest jakieś labo od 6 ale ciężko będzie mi się wyrobićNo jest kreseczka, chyba nawet wyrazniejsza od wczorajszej
Śmigaj na betę
trzymam mocno ciemniej już kreskou mnie wsumie też tak było przy biochemach że te z 2 moczu wychodzili ciemniejsze haha ale tutaj to wsumie było tak że się wysikalam zrobiłam test z tego 1 zdjęcia , mówię nie idę jeszcze raz i po 20 min wysikalam takie resztki ,nic nie piłam i wyszła ciemniejsza haha także nie wiem dziękuję za kciuki , mam nadzieję że siebie też zaczarowałam
Ja bym poszła po pracywłaśnie nie przemyślałam tego i nie mam jak bo pracuje 7-15 i sobotę też od 7 , poszukam czy jest jakieś labo od 6 ale ciężko będzie mi się wyrobić
dokładnie ,ciemniejtrzymam mocno ciemniej już kresko
chętnie , ale u mnie z tego co szukałam wszystkie do 11 ale poszukam jeszcze ,może coś znajdęJa bym poszła po pracy
dziękuję kurde po 5-6 dniach juz myślałam że się prawie wypłukał bo był cień a tutaj dalej nie chce się określić hahaTrzymam mocno kciuki, ale zapowiada się obiecująco!
Nie wiem, myślałam może żeby spróbować czegoś innego, myślisz, żeby zostać przy nim?A czemu chcesz zmienić Ovarin?
No najlepiej betę robić w tym samym laboratorium o tej samej porze .Dobra , postaram się rano jutro iść na 6 do labolatorium , z tym że będę musiala iść w sobotę też na 6 zobaczyć czy cokolwiek po tych 24h urosło ,myślicie że jest sens ? Bo później w sobotę wyjeżdżam i nie wiem czy znajdę tam jakieś labo , jeszcze przed samymi świętami i wgl