Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na drugim widać bez powiększania fotkisłabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
Widzęsłabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
Trzymam kciuki. Dla mnie też gdyby teraz się udało, to byłaby idealna rekompensata, bo termin porodu miałam też na grudzień.Na żywo jest różowa blada ale widać do dopiero 9dpo 26 dzień cyklu
Jutro powtórzę i wtedy w piątek skoczę na betę muszę podejść spokojnie bo 3 razy już straciłam ciąże
Rany dwa dni temu do chłopa powiedziałam że gdyby nie strata w czerwcu to zamiast na sylwestra w góry szykowalibyśmy się na porodówkę
Boże oby tym razem się udalo
dziękuję mocno trzymam kciuki za Ciebie ,aby wróciły do nas nasze aniołki i za kazda z nasTrzymam kciuki. Dla mnie też gdyby teraz się udało, to byłaby idealna rekompensata, bo termin porodu miałam też na grudzień.