Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dostałam antybiotyk zapobiegawczo na 5 dni z tego co pamiętam.A powiedzcie mi , czy którejs też lekarz dał antybiotyk na 2 dni ? Azibiot się nazywa . Powiedziała że ona zawsze daje po drożności w razie w , mam wziąć dziś i jutro . Powiedziała że jest w pełni bezpieczny i można się starać
trzymam z całych.Mamy tylko jeden zarodek, ryczę od rana Dziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....
wiem że napewno liczyłas na więcej , napiszę tak jak kiedyś widziałam gdzieś , 1 to zawsze więcej niż 0 , trzymam ogromne ogromne kciukiMamy tylko jeden zarodek, ryczę od rana Dziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....
u mnie niestety nie , deszcze śniegiem , ponuro i zimnoU kogo jest dziś biało
a jakie masz badania za sobą?Pewien tak 12 dni po gdzie dzien wcześniej było negatywnie .
Więc jadę dalej z wami na tym wózku
Zawsze jak dostaje okres mam okresowo żałobę.
To już rok i ciąży nie ma przed mną jeszcze 5 cykli stymulowanych.
Potem odpoczniemy od starań
a dostałaś już ,mam wpisać ?Pewien tak 12 dni po gdzie dzien wcześniej było negatywnie .
Więc jadę dalej z wami na tym wózku
Zawsze jak dostaje okres mam okresowo żałobę.
To już rok i ciąży nie ma przed mną jeszcze 5 cykli stymulowanych.
Potem odpoczniemy od starań
Nie chciałam się nastawiać po porażce za pierwszym razem, ale jak już pobrali 15 pęcherzyków, to myślałam że coś więcej z tego będzie Ciężko zaakceptować, że szanse są takie małe a na 3 podejście do IVF na pewno nie jestem gotowa. Więc teraz zostaje mi tylko mieć nadzieję, że telefon nie zadzwoni do soboty.....wiem że napewno liczyłas na więcej , napiszę tak jak kiedyś widziałam gdzieś , 1 to zawsze więcej niż 0 , trzymam ogromne ogromne kciuki