AuraWaves
Fanka BB :)
tutaj też nie widzę nicDzień dobry!
Wrzucam mój test, może coś dostrzeżecie. Ja ją widzę. Więc jak będę 12dp idę na betę.
Czyli w środę.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tutaj też nie widzę nicDzień dobry!
Wrzucam mój test, może coś dostrzeżecie. Ja ją widzę. Więc jak będę 12dp idę na betę.
Czyli w środę.![]()
niestety nic nie widzęDzień dobry!
Czyli w środę.![]()
Nie widzę, ale życzę Ci żeby to był pozytywDzień dobry!
Czyli w środę.![]()
Tez widzę, jest!Cześć dziewczyny.
Jestem w glebokim szoku! Powiedzcie mi proszę jaka jest szansa że pink strumieniowy się myli skoro wczoraj i dzisiaj rano kasetkowy pink był negatywny? Właśnie dotarłam na imprezę i zrobiłam świeży test bo brzuch boli a tu kreska druga... o tej godzinie z wieczornego moczu 8dpo... A ja wczoraj bylam do 2 w nocy na imprezie.. dzisiaj 8dpo owu potwierdzona testami owu i usg..
Niestety nie mogę dopatrzyć się tutaj drugiej kreski. Może zdjęcie nie oddaje tego co widzisz na żywo. Ale życzę aby to było to!Dzień dobry!
Czyli w środę.![]()
Powtórzyłas test rano? Jak coś to czekamy na zdjęcieCześć dziewczyny.
Jestem w glebokim szoku! Powiedzcie mi proszę jaka jest szansa że pink strumieniowy się myli skoro wczoraj i dzisiaj rano kasetkowy pink był negatywny? Właśnie dotarłam na imprezę i zrobiłam świeży test bo brzuch boli a tu kreska druga... o tej godzinie z wieczornego moczu 8dpo... A ja wczoraj bylam do 2 w nocy na imprezie.. dzisiaj 8dpo owu potwierdzona testami owu i usg..
Pewnie jakbyś rozebrała to by było lepiej widać kreskęDzień dobry!
Czyli w środę.![]()
ZrobilamPowtórzyłas test rano? Jak coś to czekamy na zdjęcie![]()