Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale narazie nie zapisywać na testowanie ? Czekamy na dokładna date transferu ?wiecie, jak mi transfer wypadnie tak jak myślę, to 5dpt czyli odpowiednik 10dpo będę miała w samą wigilię...
no u mnie święta będą albo szczęsliwe (chociiaż pewnie więcej strachu), albo z winiaczem w ręku no chyba, że w ogóle nie dojdzie do tranferu to znów czekanie.to co razem pierwsza gwiazdka pozytywny test ? Domyślam się że świeta tym razem będą bardziej stresujące dla was niż zwykle
no w sumie zapisz mnie na tą wigilię, najwyżej zmienię. Bo strasznie dużo nas na tej ławceale narazie nie zapisywać na testowanie ? Czekamy na dokładna date transferu ?
masz rację , zdecydowanie za dużo ! Już przepisuje . Co do winiacza to może wlecieć tylko jezeli transfer będzie przełożony , oczywiście oby tak nie było . W innym wypadku nawet jak będzie biało w wigilię to jeszcze będzie szansa że później się coś pojawi . Także moja droga winiacz wtedy jedynie na sylwestrano u mnie święta będą albo szczęsliwe (chociiaż pewnie więcej strachu), albo z winiaczem w ręku no chyba, że w ogóle nie dojdzie do tranferu to znów czekanie.
Nie, w sumie z jakm winiaczem, jak w wigilie bedzie 5dpt
no w sumie zapisz mnie na tą wigilię, najwyżej zmienię. Bo strasznie dużo nas na tej ławce
ja tam mam nadzieję nie pić winiacza przez najbliższe 2 lata!!masz rację , zdecydowanie za dużo ! Już przepisuje . Co do winiacza to może wlecieć tylko jezeli transfer będzie przełożony , oczywiście oby tak nie było . W innym wypadku nawet jak będzie biało w wigilię to jeszcze będzie szansa że później się coś pojawi . Także moja droga winiacz wtedy jedynie na sylwestra
o i to jest plan ! Podoba mi się z tą opcją na sylwestra to było tak wiesz ... Żeby jednak jakąś byłaja tam mam nadzieję nie pić winiacza przez najbliższe 2 lata!!
a jaka miałaś wartość ostatnio przypomnij ? Wydaje mi się że na dniach powinna przyjśćZapisuję się na ławkę bo nie wiem jak liczyć tego biochema. Najwyżej będzie test na spontanie