reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
to co razem pierwsza gwiazdka pozytywny test ? 🤞🤞 Domyślam się że świeta tym razem będą bardziej stresujące dla was niż zwykle 😔
no u mnie święta będą albo szczęsliwe (chociiaż pewnie więcej strachu), albo z winiaczem w ręku 😂 no chyba, że w ogóle nie dojdzie do tranferu to znów czekanie.
Nie, w sumie z jakm winiaczem, jak w wigilie bedzie 5dpt 😅
ale narazie nie zapisywać na testowanie ? Czekamy na dokładna date transferu ?
no w sumie zapisz mnie na tą wigilię, najwyżej zmienię. Bo strasznie dużo nas na tej ławce 😂

no u mnie święta będą albo szczęsliwe (chociiaż pewnie więcej strachu), albo z winiaczem w ręku 😂 no chyba, że w ogóle nie dojdzie do tranferu to znów czekanie.
Nie, w sumie z jakm winiaczem, jak w wigilie bedzie 5dpt 😅

no w sumie zapisz mnie na tą wigilię, najwyżej zmienię. Bo strasznie dużo nas na tej ławce 😂
masz rację , zdecydowanie za dużo ! Już przepisuje . Co do winiacza to może wlecieć tylko jezeli transfer będzie przełożony , oczywiście oby tak nie było . W innym wypadku nawet jak będzie biało w wigilię to jeszcze będzie szansa że później się coś pojawi . Także moja droga winiacz wtedy jedynie na sylwestra 😅

masz rację , zdecydowanie za dużo ! Już przepisuje . Co do winiacza to może wlecieć tylko jezeli transfer będzie przełożony , oczywiście oby tak nie było . W innym wypadku nawet jak będzie biało w wigilię to jeszcze będzie szansa że później się coś pojawi . Także moja droga winiacz wtedy jedynie na sylwestra 😅
ja tam mam nadzieję nie pić winiacza przez najbliższe 2 lata!!

reklama
Do góry