reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Mi nadal jest niedobrze i wczoraj cały dzień kłuł mnie lewy jajnik, dziś czuję taki ciężar na podbrzuszu, fajnie ten mój okres bawi się w ciążowe objawy 😂 wcześniej to uczucie na podbrzuszu miałam dziś przed albo w dzień miesiączki a teraz jakoś wyjątkowo wcześniej.

Ja jestem 6 dni po zastrzyku i coś mnie brzuch pobolewa i jajniki oba bo miałam po 2 pęcherzyki i wszystkie pękły. Ciekawe jaki progesteron będzie.
W piątek pijade zbadać progesteron I dorzucę bete I po 3 dniach znowu zbadam i zobaczę co się będzie działo.
Testów nie chce kupować bo zastrzyk miałam I nie potrzebnie się stresować

Dobra teraz pytanie które może wywołać ***** burze .
Jutro będzie 7 dni po zastrzyku 6 dni po owulacji.
Mam winno hugo .
I nie wiem czy będę pić winno ewentualnie kieliszek.
Czy wy byście napiły siw Czy jednak nie.
SLUCHAMY I ODPOWIADAMY ALE NIE OCENIAMY

Mam winno hugo .
Oczywiście, że się napij, troszkę luzu nikomu nie zaszkodzi :)

Mam winno hugo .
nie jesteś jeszcze w ciąży więc na zdrowie.

reklama
Do góry