reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Olgadom, śliczniutki, a Ty taka zgrabniutka!!!
Olis
śliczny brzuszek z dwiema lokatorkami!!! Okrąglutki,ale chyba jest już nisko...

Ostatnia edycja:
Agus no mały to on nie jest...a pozatym ogladajac brzuszki na tym watku, sama chyba musisz stwierdzic ze kazdy inny a i dzieciaczki prawidłowo rosna wiec wsio jest wporzo. Twój tez, wiec sie nie martw. Widziałas nasza Oliwke, ma nieduzy brzusio a dzieciaczek całkiem całkiem wagowo.

To i ja pokaże mój brzuszek, bo coś czuje że to ostatnie zdjęcia gdzie wyglądam jak mały niedzwiadek:-D
ka.jpg
kk.jpg
kkk.jpg

Ostatnia edycja:
Olgadom- brzuszek akurat! Calutka proporcjonalnie wyglądasz w ciąży, brzuszek bardzo zgrabny i chociaz bioderka masz, moje nic nie ruszyly, nadal jak chlopczyca, mowie serio- ja chce kawalek dupci miec. Bardzo mi sie podobasz :-)
Olis- brzuszek juz dorodny, ale jak dwójeczki w sam raz! :-) Bardzo wdziecznie, i moim zdaniem jeszcze nie opadl, ale jak widac moze inaczej je kazda z nas widzi.
Kasias88- koncowka ciazy, juz nie powinien wiecej urosnac, jest akurat! Wszystkie tak wygladamy,jak nam talie odebralo :-) Bardzo ładna z Ciebie dziewczyna !

reklama
Do góry