reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Olgadom, śliczniutki, a Ty taka zgrabniutka!!!
Olis
śliczny brzuszek z dwiema lokatorkami!!! Okrąglutki,ale chyba jest już nisko...

Ostatnia edycja:
Agus no mały to on nie jest...a pozatym ogladajac brzuszki na tym watku, sama chyba musisz stwierdzic ze kazdy inny a i dzieciaczki prawidłowo rosna wiec wsio jest wporzo. Twój tez, wiec sie nie martw. Widziałas nasza Oliwke, ma nieduzy brzusio a dzieciaczek całkiem całkiem wagowo.

To i ja pokaże mój brzuszek, bo coś czuje że to ostatnie zdjęcia gdzie wyglądam jak mały niedzwiadek:-D
ka.jpg
kk.jpg
kkk.jpg

Ostatnia edycja:
Olgadom- brzuszek akurat! Calutka proporcjonalnie wyglądasz w ciąży, brzuszek bardzo zgrabny i chociaz bioderka masz, moje nic nie ruszyly, nadal jak chlopczyca, mowie serio- ja chce kawalek dupci miec. Bardzo mi sie podobasz :-)
Olis- brzuszek juz dorodny, ale jak dwójeczki w sam raz! :-) Bardzo wdziecznie, i moim zdaniem jeszcze nie opadl, ale jak widac moze inaczej je kazda z nas widzi.
Kasias88- koncowka ciazy, juz nie powinien wiecej urosnac, jest akurat! Wszystkie tak wygladamy,jak nam talie odebralo :-) Bardzo ładna z Ciebie dziewczyna !

reklama
Do góry