reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Tak patrzę na wasze zdjęcia i zastanawiam się, czy ja ten brzuch mam naprawdę taki ogromny?! Czy to taka wewnętrzna krytyka we mnie?
Patrze na Was i za każdym razem wyglądać super, jakby tylko brzuch Wam dodali, a ja czuję się naprawdę wielka.
EWELINKA_SHN ale tylko taki malutki tłuścioszek!
Paczaj na mój! Już teraz nawet widać rozstępy z poprzedniej. Ogromny prawda? Czy ja mam jakieś fiu bździu na tym punkcie? I ten guzik na środku :-(
Patrze na Was i za każdym razem wyglądać super, jakby tylko brzuch Wam dodali, a ja czuję się naprawdę wielka.
EWELINKA_SHN ale tylko taki malutki tłuścioszek!
Paczaj na mój! Już teraz nawet widać rozstępy z poprzedniej. Ogromny prawda? Czy ja mam jakieś fiu bździu na tym punkcie? I ten guzik na środku :-(
Załączniki
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ewelinko bardzo ładnie wyglądasz jakbym była chłopem to bym za Tobą oczami wodziła hihihih i te Twoje włosy...ach...
Slonko jesteś przewrażliwiona na 100% ,masz bardzo zgrabny brzuszek i nie musisz się martwić ,że coś za duży
.
Slonko jesteś przewrażliwiona na 100% ,masz bardzo zgrabny brzuszek i nie musisz się martwić ,że coś za duży
.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Slonko brzuszek sliczny!!! Za duzo krytyki w Tobie. Jest super slodki :-)
Dziekuje Laseczki ;-)
Ulenko hihi zawstydzilas mnie rozumiem ze na cyce bys poleciala hihihi
Dziekuje Laseczki ;-)
Ulenko hihi zawstydzilas mnie rozumiem ze na cyce bys poleciala hihihi
konwalijka05
Zaangażowana w BB
Ja myślę ze moze takie około 2-miesieczne.. bardzo fajna sprawa z tymi zdjęciami!
Evi gratuluję Ci rozwiazania! Ale jak to juz tak szybko?
Evi gratuluję Ci rozwiazania! Ale jak to juz tak szybko?
Evi - nie zmieniaj terminu sesji! Mam wśród znajomych kilku fotografów i każdy powiedział że najlepszy okres na sesję to taki do 2-3 tygodnia życia malucha. Wtedy dzieci sa najbardziej "plastyczne" można je układać w dowolne "pozy" podczas których słodko śpia :-) później nie jest już jak łatwo :-) my też będziemy chcieli zrobić w tym etapie nasza sesję :-)
reklama
czarna2532
Fanka BB :)