reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Matkooo - Benjaminko jaki Ty masz jedrny poślad i udooo... a przy tych malych gabarytach super cycek :-)

o masakra Beniaminko Ty po prostu mozesz non stop w ciazy chodzic
mega biust
mini brzuch
i udo rewelacja

normalnie podziwiam,super

Mycha - piękny okrąglasek!!!

Mycha sliczniutki

lilula śliczny brzusio

Sliczniutki

anja78 wow wow wow zjawiskowo!!!!!!!!!!! ciążowa modelka :):):)

Anja modelka,pieknie

super te brzucholki
a zobaczycie juz niedlugo jak z sentymentem bedziemy tu zagladac

reklama
dzieki za komplementy, bardzo milo mi sie zrobilo:tak:zwlaszcza,ze ten brzuch zaczyna juz na maxa ciazyc i przeszkadzac ale sentyment potem i tak bedzie:tak:

Benjaminko-tak w sopockowie, specjalnie pojechalismy oblukac cavki i buldogi ale cavek nie moglam znalesc, upal masakryczny, psy sie meczyly bo w sloncu temp dochodzila do 38C:szok: biedne psiaki sie rozpuszczaly:confused2:

IMG_7447a.jpg

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, jesteście sweetaśne ! :-)

Anja, czyli Sopocikowo :-) Wystawiałam tam kilkakrotnie moje caviki, jak jeszcze były młode, teraz została mi sunia na emeryturze, ale chyba nie zakoncze tej dynastii bo zycia sobie bez cavisia w domu nie wyobrażam, a i mój P bardzo pokochał tę małą bestyjkę.
Buldogi i mopsiki tez bardzo lubię :-)

a TO MÓJ BOOMBASTIC dziś 36 tc+ 2 dni .

Załączniki

• P1040160.jpg
    P1040160.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 79
  • P1040161.jpg
    P1040161.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 83
  • P1040159.jpg
    P1040159.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 86