reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
Dziewczyny wszystkie apartamenty wysokiej klasy:-D
40tydz.JPG A to apartament mojego Synka w 40 tyg;)Ojj zeby go juz opuscil!:-D

Oj ciezko i brzuch sie musial juz sporo obnizyc bo w sporym rozkroku musze siedziec zeby mi bylo w miare wygodnie:tak:
Mam nadzieje ze Twoje zielone swiatlo pomoze:-D
e tam zgrabna, a brzuch spory , a jakie śliczne rozstepy na nim, cud-miod:-D

duże już te brzucholki, nie ma co się dziwić, to juz koniec w sumie :) a to mój z 40tyg. Córcia też już mogłaby wyjść... też muszę siadać w rozkroku, bo inaczej bębenek mam na kolanach ;)
40tc.jpg

Ddaga zgrabny masz brzuszek i z tego co widze to chyba Cie rozstepy ominely, szczesciaro;-) I niziutko juz jest, moj tam niby czuje ze sie obnizyl np. przy siadaniu ale tak to nie widac za bardzo tego ,,obnizenia'';D

dzięki ;) co do rozstępów, to faktycznie nie mam- jedynie na prawym pośladku taki bladziusieńki nieduży, że jak ktos nie wie, to nawet nie zauważy:) przynajmniej na razie! no i zobaczymy, jak to będzie, jak urodzę, bo może wówczas coś wyskoczy...a brzuch tak,obniżył się, bo zdecydowanie leży mi na kolanach jak siedzę :) jej, tak bardzo liczę na to, że urodzę jutro....

reklama
Ja teraz to juz do czwartku musze wytrzymac;) Ja niestety caly brzuch mam zsypany, uzywalam kremu z AA na rozstepy dla kobiet w ciazy ale nic nie pomogl:-(
a wiec zycze jutrzejszego porodu;D

Do góry