reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

ojej...
Beniaminka Ty to dopiero powinnas byc dumna ze swojego wygladu..przeciez ciala i figury moglaby Ci pozazdroscic wiekszosc kobiet..pieknie wygladasz:)

Mycha brzusio masz bardzo podobny do mojego..slodko wygladasz:)
lilula Ty juz blizej niz dalej do porodu a ja bym nie powiedziala ze brzuszek sie obniza..i tez sliczny:)

ja jak komus mowie ze przytylam 12kg to nikt nie wierzy...mowia ze to niemozliwe..bo niby gdzie..haha..akurat w moim przypadku duzo powiekszyl mi sie biust i szersza w plecach jestem..no i moze troche uda i posladki..a najgorsze jest to ze zauwazylam cellulit na udach a nigdy nie mialam;/

reklama
dziewczynki

sliczne brzuszki i wygladacie mega zgrabnie.
SIERP2.jpgSIERP.jpg
a oto moje brzuszysko dzis na wystawie psow

Ostatnia edycja:
Wow, Anja- pięęęęęęknie po prostu, wyglądasz bardzo dostojnie i sexy w ciąży, ślicznie Ci w tej sukience. A córunia ...jaka już duża ! :-)
Czy to wystawa w Sopocie? Bo wiem , ze dzisiaj była, i startowała tam nasza psia wnuczka:-)

reklama
Do góry