M
reklama
mala.di
Fanka BB :)
ale piekne macie te piłeczki
mi jest strasznie dziwnie teraz bez tego brzuchola...normalnie az sie boje że sie złamie taka sie teraz chuda czuje choc rozmiar teraz mam 38, a przed ciążą mialam 34 ewentualnie 36...
mi jest strasznie dziwnie teraz bez tego brzuchola...normalnie az sie boje że sie złamie taka sie teraz chuda czuje choc rozmiar teraz mam 38, a przed ciążą mialam 34 ewentualnie 36...
malutka_ja87
ami brzuszka brakujenie zdazylam sie naciezyc kurcze no...ale wstawie za to fotke brzuchola teraz-zdjecie robione 2dni po porodzie
Uploaded with ImageShack.us
kakakarolina
Malutka Ty jesteś niepoważna. Żeby takie zdjęcia wstawiać
weronkazzz
tulęTolę
dokładnie!
uchhhh, marzenie ściętej głowy...
uchhhh, marzenie ściętej głowy...
ami brzuszka brakujenie zdazylam sie naciezyc kurcze no...ale wstawie za to fotke brzuchola teraz-zdjecie robione 2dni po porodzie
Proponuję, żebyś dla porównania obok wstawiła zdjęcie tego "olbrzymiego" brzucha z końcówki ciąży
LeRemi
pamelcia100
Super te Wasze brzuszki!!:-) Ja już swojego nie mam odwagi pokazywać
LaRemi fajny pomysł z tym cieniem :-)
Pamelcia - piękna, zgrabna piłeczka :-)
Malutka... brak słów... ja nawet przed ciążą nie miałam takiego płaskiego brzucha jak Ty teraz!
LaRemi fajny pomysł z tym cieniem :-)
Pamelcia - piękna, zgrabna piłeczka :-)
Malutka... brak słów... ja nawet przed ciążą nie miałam takiego płaskiego brzucha jak Ty teraz!
reklama
weronkazzz
tulęTolę
piękne brzuszki, szczególnie szacun dla przeterminowanych - taki brzuchol to nie lada wyzwanie! moj ma jeszcze 2 tygodnie lekka reka do godziny zero, a juz jest uuuu uooooooooo uaaaaaa...