reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

iws słodkie masz te córeczki! A spacerek tak po trawce to po swojej działce? Widzę że choć dziewczynki drobniutkie to w tych kombinezonach zajmują całą spacerówkę - u mnie było podobnie! Ja już marzę żeby założyć im jakiś lżejszy płaszczyk/kurteczkę.

Maja radzi sobie świetnie z chodzeniem! Zdolna dziewczynka!

reklama
A spacer u nas na działce. Wolę zeby chodziły po trawie bo jak się wywalą to nie jest twardo. Maja juz raz na twarz się wywaliła i nos cały w ziemi był :) No, ale znowu nierówno, ale nauczy się. Jakby mniej na sobie miała tych ubrań to podejrzewam, że już by biegała jak w domu. Kombinezon u Majki rozmiar 74 :) Julki w kombinezon nie ubieram jak nie zamierzam z nią chodzić bo wygodniej w zwykłych spodniach i kurtce i tym śpiworze.

Pauli..sliczne gwiazdeczki...fajne te spineczki kokardki..tez chce malym takie kupic..:-)
No i torciki sliczne....
Ja nadal sie zastanawiam czy mam sama zrobic czy zamowic..:sorry2:

Iws...no prosze jak slodko maszeruje...:tak: w takim "ekwipunku" to niezly wyczyn:-) ale widze ze upadek tez zaliczony..:sorry2::sorry2:
Kurcze jak tak patrze na te kombinezony to wspolczuje tym maluchom..moje dziewcyzny nigdy nie mialy takich kombinezonow. Zawsze tylko kurteczki.
tutaj to nawet jak zimno jest to rodzice wprowadzaja idee chartowania dzieci.
:tak:
Na ostatniej foteczce widac roznice we wzroscie...:-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny!
Kombinezon był w uzyciu tylko kilka razy. Wolę kurtki i spodnie, ale jak tak mokro to ubrania nie ubłoci. A Majka w nim chodzi jak robot prawi i jak upada to na sztywno, jak stoe tak padam! :)
Wczoraj jak wracałam od lekarza to Julka szczęśliwa że z mamą idzie pare razy uklękła i całe kolana brudne!!!
A różnice we wzroście widać rzeczywiście - zwiększa się z miesiaca na miesiac.

Jola ja tez jestem szczesliwa ze moje dzieckonienosilo kombinezonu.Ale wPl jak takie mrozy taki kombinezon jak ta lala.Ale u nas na szczescie nie potrzebne;-)

Iws-super masz te krasnalki :)duze panny juz!
Moniora-niezła kąpiel:):)chyba ogromna frajde wszyscy mieli!
Alex-ale duze juz chłopaki!!i zupełnie sa inni.moich Rainmanka ochrzciła okresleniem "bracia ksero":)

A to moje panny w dniu chrztu:-)

Załączniki

• 8x10 g [800x600].jpg
    8x10 g [800x600].jpg
    21 KB · Wyświetleń: 103
  • 8x10 j [800x600].jpg
    8x10 j [800x600].jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 107
  • 8x10 f [800x600].jpg
    8x10 f [800x600].jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 121
  • 8x10 h [800x600].jpg