reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

tak to jest z rodzeństwem, ale powiem wam że ja nie chciałam żeby byli identyczni. Dlatego cieszę się, że widzicie różnice bo juz myślałam ze tylko ja je widze :-). Nawet ubieram ich różnie, wiadomo mają kilka takich samych ubrań ale wolę jak wyglądają inaczej ot taki mój wymysł :rofl2:. Chociaż dzieciaczki ubrane identycznie i do tego podobne wyglądają słodko:tak:.

reklama
Moje w podobnym wieku, ale dopiero teraz zaczynają ze sobą wchodzić w komitywe. Najlepiej lubią się chować i zaśmiewać jak się znajdą :) Wspólne zabawy dopiero od kilku dni jakoś interesują.

gastone, jakie slodkie chrześcijanki :D super masz z tym osobistym fotografem. Ja do dzis żaluję że nie mam ladnych zdjęć z noworodkowego czasu i z chrztu też takie zwykłe, żadnych sesji nawet z babciami itd. No ale to też może to że Wojtek ciągle się darł albo spał i nie szło zrobic normalnego zdjęcia :)
luckaa, twoje z tymi zabawami wspólnymi to naprawdę dają czadu :)
a u mnie czasem c[oś wspólnego próbują, ostatnio namiętnie podają mi lub sobie przedmioty, nawet jak sa karmione w krzesełkach :) Asia raz zaczęłą sie do WOjta przyulać, po czym go złaała za wlosy i darla. Taka miłość siostrzana. Na zdjęciach - moi mali czytelnicy obiecani na ogólnym watku :) na drugim dowód, że Asia lubie mieć coś na głowie, taka z niej modnisia :) na trzecim widac jaki mikrus z naszego Wojtusia :) Takie małe a tak potrafi się dać we znaki :)))

Załączniki

• IMG_0515.jpg
    IMG_0515.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 152
  • IMG_0540.jpg
    IMG_0540.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 165
  • IMG_0555.jpg
    IMG_0555.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 157
Madziu a w/g mnie podobni. W porównaniu do moich to bardzo podobni.

Moi całkiem różni i w wyglądzie i charakterze.

Michałek i Kamilek
dzieci od ......... do 30.01.11 090.jpgdzieci od ......... do 30.01.11 082.jpg

reklama
Do góry