Hej. Jeśli mogę się wtrącić w rozmowę...Na szczęście nie mam anginy![]()
myślę, że młody nie dostanie już cyca jak wrócę że szpitala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Jeśli mogę się wtrącić w rozmowę...Na szczęście nie mam anginy![]()
Całe szczęście, że to nie angina! Zdrowiej i nabieraj sił przed porodem!Na szczęście nie mam anginy![]()
Kurcze, ja bym chciała swojego Czarusia odstawić jak wrócę że szpitala, ale wiem, że będzie mega ciężko. ZwlaszcA, że mój jak czegoś nie dostanie tupie I wali. Boję się, że pobije malutką siostrę. Czarek.w maju skończy dwa lata, mam.nadziejw, że mu bunt minie do tego czasu. A czy Twój Czaruś w jakiś sposób próbował bić albo coś robić siostrze?Hej. Jeśli mogę się wtrącić w rozmowę...Pisałam tu kiedyś, bo mi też udało się zajść w ciążę jeszcze karmiąc. Teraz Czarek ma dwa lata i miesiąc a mała skończyła miesiąc. Karmie obydwoje
Czaruś dosyć dobrze zniósł moją nieobecność. Tylko pierwszego dnia dopominał się cycka. Myślałam że zapomniał. Wróciłam ze szpitala i pierwsze co usłyszałam to Mama cycy
Karmienie dwójki to nie było moje marzenie i raczej nikomu tego nie polecam chyba że ma naprawdę wielka wewnętrzną motywację.Ja teraz kombinuję jak się z tego wykręcić
![]()
Tak prawda! Ale migdałek, ucho mnie bardzo bolą niestety.. Mąż ma.byc z nimi 1.5 dnia i nocy, potem do.mojej mamy, a potem niech się dzielą z teściową xdCałe szczęście, że to nie angina! Zdrowiej i nabieraj sił przed porodem!
Ciekawe jak pójdzie odstawienie, jak Ciebie nie będzie.. Z dziećmi na czas szpitala zostaje mąż czy macie kogoś do pomocy?
Też się bałam jego reakcji na siostrzyczkę, szczególnie, że zdarza mu się uderzyć jakieś dziecko w żłobku czy na placu zabaw (walczymy z tym...). I faktycznie pierwszego dnia pacnął ją w buźkę chyba w celu sprawdzenia naszej reakcji. Dostał karę, była pogadanka i to już nigdy się nie powtórzyło. Czarek siostrę uwielbia, głaszcze ją (zawsze pod nadzorem - zasada ograniczonego zaufaniaKurcze, ja bym chciała swojego Czarusia odstawić jak wrócę że szpitala, ale wiem, że będzie mega ciężko. ZwlaszcA, że mój jak czegoś nie dostanie tupie I wali. Boję się, że pobije malutką siostrę. Czarek.w maju skończy dwa lata, mam.nadziejw, że mu bunt minie do tego czasu. A czy Twój Czaruś w jakiś sposób próbował bić albo coś robić siostrze?
Tak prawda! Ale migdałek, ucho mnie bardzo bolą niestety.. Mąż ma.byc z nimi 1.5 dnia i nocy, potem do.mojej mamy, a potem niech się dzielą z teściową xd
Super, gratulacje!!!Hej dziewczyny! Ja już po- moja córka jutro będzie miała 6 tygodni i tym razem laktacja przebiega łaskawiejod razu załapała o co chodzi wiec mam nadzieje, ze tym razem tez będę mogla kp przez rok
![]()
Miałam planowe CC, ale przyznam szczerze ze bolało bardziej niż za pierwszym razemSuper, gratulacje!!!Jak się czujecie? Jak starsza córka reaguje i zniosła Twoja nieobecność? Jak porod?
![]()
Bardzo się cieszę, że jest wszystko w porządkuMiałam planowe CC, ale przyznam szczerze ze bolało bardziej niż za pierwszym razemnatomiast po dwóch tygodniach wszystko się unormowało i teraz jest ok
córka kocha swoją młodsza siostrę. Chętnie ja przytula i dotyka
oczywiście próbuje dzielić się z nią „mniam” i proponuje jedzenie
moja nieobecność zniosła dobrze, umocniła się jej wiez z tata
ale po moim powrocie nie opuszczała mnie na krok przez pierwsze dni, jakby bała się ze znowu ja zostawię
jak wróciłam ze szpitala to spała- poszlam ja obudzic i przytulalysmy się chyba z 20 minut obie bardzo wzruszone i stęsknione za sobą
![]()