reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

basia 82 , pisalaś że jedna z Twoich panienek lżejsza o 3 kg???? nie pomyliłas sie ??? To chyba duzo jak na ten wiek, co? A ile waży ta lżejsza?? Pewnie różnice czuć bardzo, skoro u mnie przy 1,5 kg WOjtek wydaje sie jak piórko
malygosiak, gratulacje dla dziewczyn, to 1,5 roczku tez się obchodzi z tortami czy to torty roczkowe? Śliczne, ta żabka zwlaszcza, sama robiłas? NO i oczywiście panny tez śliczne.

przerpaszam, ale nie cofnę sie z komentarzami dalej bo dziś mam inspekcje teściów wpadłam tylko na chwilę... zwabiona nowymi zzdjęciami

reklama
Dzięki:-)
czy się obchodzi,..nie wiem;-) my obchodzimy:-) jak na razie każde pół roczku do przodu to duże święto w naszym domu:tak:a torciki niestety nie ja robiłam,nie mam takich zdolności:zawstydzona/y:

Hej:)

Wszystkie dzieciaczki przecudne, słodziaczki takie do całowania.

Onna nie pomyliłam się:) Jak byłam miesiąc temu z małymi u lekarza to je ważyłam Zosia -12kg, Wiki -9kg. Taka duża różnica (moim zdaniem) wynika z tego, że Wikoria raczkuje jak szalona od 3 m-cy a biedna Zosia siedziała w miejscu i tyła:) Różnicę czuć i to baaaardzo. Na szczęście Zosia też już raczkuje i myślę, że z czasem trochę zgubi na wadze i ta różnica się zmniejszy.

maja.jpglizak.jpgkacper.jpgmaja6.jpgHej:-)Kilka naszych fotek,nie tylko tych najmłodszych:nadia.jpg

małgosia wszystkiego dobrego dla twoich perełek - nie dziwię się że obchodzicie 1,5 roczku - każdy powód jest dobry żeby zjeść pyszny torcik :)

moniora lizak wymiata:-D Widzę że maluchy mają takie siedziska do wanny. Warto to kupić? Czasami chcę wykąpać obie w wannie ale boję się zostawić jedną choć na chwilę jak ubieram w piżamkę drugą. Zabezpiecza to dziecko przed upadkiem do wody??

Gosia....ale słodkie roczniaki...:tak: Kwiat na glowce i mucha wymiataja...:-)
Slicznie wygladali w ten tak wazny dzien.

Martynna..dzieki...:-). Noo widzisz..ja nie zauwazylam ze z tego samego dnia i miesiaca sa nasze maluchy...:tak:
Moje urodzily sie w lany poniedzialek, w niedziele wielkanocna poszlam do szpitala na wywyolanie porodu bo juz 39 tydzien byl a tu okazalo sie ze juz 4 cm rozwarcie bylo..i to bez zadnych objawow..:tak::tak::tak:

malygosiak...slodkie te Twoje laleczki...Ja juz obejrzalam sobie Twoja galerie i pisalam Ci jakie sa slodkie.
I sa takie inne...:tak:. Fajne torciki...szczegolnie ten z zabka..:tak:

maniora...no cudna ta Twoja czworeczka....Starsze dziewczyny juz takie powazne- pewnie sporo Ci pomagaja przy maluchach??
Zdjatko w wannie slodkie. Ja tez mam tak matke z siedzonkami z Mothercare i tylko dzieki niej moglam spokojnie sobie sama poradzic z kapaniem.
Moje dziewczyny bardzo lubily w tym siedziec.

Bokser

moje chlopaki ciagle sie usmiechaja buzia wogole im sie nie zamyka ale jak podchodze z aparatem to nie mam sposobu zeby sie usmiechneli

Załączniki

• Obraz 225.jpg
    Obraz 225.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 57
Ale tu cisza ostatnio...
Yen siedziska są super.Odkąd zaczęły pewnie siedziec są bardzo przydatne.Jedno mam pełne,drugie rozdzielone po bokach.Te dostał Kacper,bo bardziej utrzymywał równowagę:tak:Ale i tak są z przyssawkami,także nie ma możliwości przesunięcia pod wodą.
Jola dziękuję za komplement.Fakt dzieciaczki nam się udały:-)Starsze bliźniakami po prostu zachwycone.A najlepiej jak dziewczyny wracają ze szkoły...Maluchy z radości aż się na nie rzucają:-D
Alex no nie chciałabym dostac z takiego lewego sierpowego,hihi:-D
A tu moje dumne maluchy na spacerku:rowerki.jpgI hurtowa kąpiel,hihi:DSCF4262.jpgTeraz za bardzo się w czwórkę już nie mieszczą.

moniora rowerki super (moje też takie mają;-)) Pogodę macie rewelacyjną, wiosna pełną gębą - u nas też całkiem całkiem, śliczne słońce i ciepło - idealnie na spacer! W ogóle śliczne masz te dzieci. Starsze córki to już panny!! Widać że przepadają za bliźniakami:-)

reklama
Moniora - maluchy super. Dziewczynki to już rzeczywiście pannice - niedługo zaczną sprowadzać kawalerów do domu )

Do góry