reklama
malygosiakkkkk sama robilas te torty????? sa superowe.mnie ostatnia kreca takie rzeczy , w sensie domowe robótki reczne. torty moim dziewczynom zrobilam sama. zabka widze nic trudnego moze na przyszly rok im takie zrobie)) fajoweeee...i 1,5 roczku minęło...:-):-)
Zobacz załącznik 332245Zobacz załącznik 332244Zobacz załącznik 332243
aaaaa dopiero teraz doczytalam, ze nie ty robilas. przepraszam za pytanie))
Ostatnia edycja:
yenefer
Fanka BB :)
pauli widać że superancka imprezka była! Dziewczynki super! One miały po dwa torciki??
no tak mialy po dwa, bo mamusia sobie upierdziala, ze te duze kolorowe beda dla gosci i nie chcialam, zeby tak zanurzyly swoje buzki, a te male zrobilam im wlasnie po to zeby zostaly rozbabrane i zjedzone przez nie łapkami zreszta te male biale to sam biszkopt przelozony konfitura malinowa i tylko mazniety lekko masa z wierzchu. te duze to juz torty orzechowo-czekoladowe, oblepione lukrem wiec nie chcialam , zeby jadly taka chemie
yenefer
o kurka, aż się zaśliniłam po twoim opisie tortów mniam!! Zdolna mama z ciebie! Ja też ostatnio uwielbiam robić takie torciki
yenefer
hahaha Pauli faktycznie narobiłaś smaka, bo ja właśnie robię bezy, zostało mi dużo białek po pączkach i jedyne co przyszło mi do głowy co z nimi zrobić to beziki:-)
iws
reklama
alex2339