reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

witam mamusie,
nam tez juz stuknął roczek nawet nie wiemy kiedy. tak ten czas leci... pare fotek moich gwiazdek z urodzin. Oliwka (po prawej) niestety na impreze sie nie wyspala, wiec jej to wszystko w tym dniu nie pasowalo. Lena za to byla wszystkim zachwycona:)
P3050170.jpg
P3050158.jpgP3050165.jpgIMG_4892.jpgP3050174.jpg
P3050169.jpg

reklama
Ostatnia edycja:
pauli - Dziewczyny super! W spinkach pięknie wyglądają. Widać, że szczęsliwe! :) Gratulacje.

no tak mialy po dwa, bo mamusia sobie upierdziala, ze te duze kolorowe beda dla gosci i nie chcialam, zeby tak zanurzyly swoje buzki, a te male zrobilam im wlasnie po to zeby zostaly rozbabrane i zjedzone przez nie łapkami;) zreszta te male biale to sam biszkopt przelozony konfitura malinowa i tylko mazniety lekko masa z wierzchu. te duze to juz torty orzechowo-czekoladowe, oblepione lukrem wiec nie chcialam , zeby jadly taka chemie;)

Mniam, słodko się zrobiło. Mi maz wczoraj przyniósł pudełko róznistych ciastek do wyboru... zaslodziłam się ale chyba coś mało było bo teraz też właśnie wcinam czekoladę :)

A to nasz ostatni spacer - uczymy się w nowych butach stawiac pierwsze kroki i po nierównej nawierzchni :)

Idzie krasnoludek.... maja.JPG

Wykorzystam moment na drzemkę julka.JPG

A Julka myśli: "Nie histeryzuj-trzeba było siedzieć w wózku!" maja upadek.JPG

Spróbujemy razem maja i julka.JPG

reklama
iws fajne dziewuszki usmialam sie z twojego opisu zwlaszcza przy 3 zdjeciu

a to moje

na 1 Aaron na 4 Alan

Załączniki

• Obraz 287.jpg
    Obraz 287.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 135