reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

hmmm jakos od jakiegos czasu czesto pojawiaja sie niemile sytuacje, krytykowanie a to nie takie jedzenie a to ze siedzi a to ze goraczki inaczej sie zwalcza mysle ze powinnysmy byc dla siebie mile bo i tak mamy mase zmatwien i jest nam ciezko i jeszcze czlowiek sie denerwuje takimi sytuacjami. szczerze mowiac az sie odechciewa pisac i dzielic radosciami i problemami...

reklama
Dziewczyny nie popadajcie w paranoje.Ania z szybko sie denerwujez.Jol wyrzil swoje zdanie i tylko zasugerowala ze nie powinno sie sadzc w tym wieku.Uwzam ze nie potrzebne te fochy i zznczanie kto co powiedzial.Nikt nie mial nic zlego na mysli i niem sie co obrazac.Forum jest od dyskusji i takowa sie wywiazala.

wychodzi na to że "dobrymi radami piekło jest wybrukowane"... Moim zdaniem nie ma co się denerwować - myślę że żadna matka nie chce źle dla swojego dziecko, każda z nas pisze z własnego doświadczenia... 2ania już zgoda:-)??

A może wrócimy do głównego wątku tematu?
Proszę bardzo - wiem że już duże, że nie takie słodkie ale MOJE:-)

Majkel
_DSC1133.jpg

Czesu czesu
_DSC1149.jpg

sjesta
_DSC1083.jpg

jedynka dokladnie!!!!
gastone mnie o nic nie chodzi tylko dlaczego mi ktos gada ze chodze do nie odpowiedniego pediatry??

Aniu...nie denerwuj sie..ja nie chcialm Cie obrazic- chcialam w dobrej wierze.
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze sa pediatrzy i pediatrzy...
I nie tylko ja napisalam ze nie powinno sie sadzac dziecka w tym wieku a jeszcze kilka innych mam tez.
I ja sobie nie wymyslilam tego!
Takze nie rozumiem Twojej zlosci...:-:)-:)-( i zlosliwych wypowiedzi..:-(

A jesli nie podobaja Ci sie czy innym mamom moje wypowiedzi to jest taka obcja jak"ignoruj".
No i dodam jeszcze ze to jest forum a nie kolko wzajemnej adoracji....po to sa poruszane tematy aby kazda mogla wyrazic swoje zdanie...

A teraz wracaja do tematu watku....:-)

Yenefer....po pierwsze ten Twoj sposob wstawiana zdjec jest super...
A teraz do konkretow...Lena i Maja są tak slodkie ze chcialoby sie je wycalowac w te pultusie...:-)
Cudne są....

Ostatnia edycja:
jedynka dokladnie!!!!
gastone mnie o nic nie chodzi tylko dlaczego mi ktos gada ze chodze do nie odpowiedniego pediatry??

Nikt tego nie powiedzial,uwazam ze jestes przewrazliwiona. Jestesmy tu po to zeby dzielic sie nie tylko smutkami,zmartwieniami czy ogolnie do poprawiania sobie humoru ale takze po to zeby dzielic sie spostrzerzeniami czy doswiadczeniami.Wcale nie musisz z nich korzystac bo to ty jestes mama i zrobisz jak uwazasz.Nikt nikogo tu nie chce urazic.Wiec mysle ze naprawde wszelkie dyskusje i rzucanie fochami i wywalanie ostentacyjne postow jest naprawde zbedne.Poza tym to nie watek do takich dyskusji tylko galeria naszych pociech.
Przez takie niepotrzebne(wedlug mnie powodu nie ma) dyskusje z watkow znika duzo wartosciowych osob.Przestan Ania sie obrazac i przejdz do codziennosci i posluchaj czasem rad innych,nwet takich z ktorymi sie nie zgadzasz..

to moje kitajce (jedno zdjecie nie chce mi sie obrocic;-(
P1050903 [640x480].jpgP1050904 [640x480].jpgP1050907 [640x480].jpg

Ostatnia edycja:
Gastone...jejku jakie kitusie slodkie...
A co tam lezka sie pokazala przy oczku?? Fajne maja te oczki..takie wegielki...ja mialam takie wlasnie jak bylam mala...i myslalam ze dziewczyny moje tez beda mialy brazowe i brazowe wlosy. A one maja niebieski i sa blad.....ani we mnie ani w tatusia...:sorry::sorry::tak:

reklama
Hej laseczki, zaraz wam poprawie humor, każda będzie moja IMG_0011.jpg
W szczególności TY maleńka IMG_0012.jpg
A to moja siostra i jej imprezowy fryz aw (18).jpg

Do góry