reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Olis na razie 4 pary, ale moi bracia nie mają jeszcze potomstwa, więc kto wie, może będzie więcej:) A wogóle to u mnie na wiosce jest 5 par bliźniąt, a wszystkich mieszkańców 200 osób.

Jola moja mama śmiała się, że papuguję po niej.

Ostatnia edycja:
Jola ale słodkie bobaski były i teraz sliczne dziewczynki urosły :)

Ania rosna Ci dziewczyny jak na drozdzach :)

Jedynka ''...i wkladac sobie palce do oczu :))...'' skad ja to znam :) ale przystojniaki dwaj :)

]Basia ale czaaad,same blizniaki!Super,swietna rodzinka!!!
Jola no proooosze,prosze zapodaj jakies fotki dziewuszek jak byly mniejsze;-)

P1050867 [640x480].jpgP1050875 [640x480].jpg
Zobacz załącznik 328536P1050878 [640x480].jpgP1050876 [640x480].jpg

gastone...ale cudne mordeczki...:-):-)
Juz Ci pisalam- podobne bardzo do mamusi...sliczne..:tak::tak::tak:
A fotki dziewczyn z niemowlecego okresu wstawilam specjalnie dla Ciebie na poprzedniej stronie..:-p:-p:-p

2ania....jeejku..kochana nie wiem czy wiesz ale to starsznie nie wskazane sadzac mala w takim wieku jak Twoje coreczki...To nie jest pozycja siedzaca!!!!
Zapytaj pediatry a jeszcze lepiej ortopedy - my na baby class na ktore chodzilam mielismy walkowany ten temat. Wlasnie o tym jak rodzic "wymusza" na dziecku pozycje siedzaca!!!

To tak w dobrej wierze pisze...juz nie bede Ci pisac co sie dzieje z kregoslupem malej i jej bioderkami jak siedzi tak pochylona!!
Wszystko w swoim czasie!!!

Ostatnia edycja:
A widzisz jak bylismy ostatnio z malyzmi u lekarki i jak zobaczyla jak sie rwia do siedzenia to kazala je tak sadzac wiadomo nie na dlugo!!to ja juz nic z tego nie rozumie!!!!!!!!!!!a poza tym ja ja nie sadzam tzlko ona sama sie podnosi

wow 2aniato ona tak sama siada? niezle, moja zuzu tez sie rwie ale neurolog zabronila sadzac, czas jak bardzo sie wkurza ze nie moze siasc to ja posadze ale z oparciem wtedy to jest dozwolone.

Moje też się rwą i w czd powiedzieli ABSOLUTNIE nie sadzać
Trzymać na rękach w pozycji kołyski, trzymać w leżakach czy fotelikach samochodowych ale nie sadzać

reklama
Jola ale ja gapa hih Noo cud i mysle ze jednak kloniki na 100%

A te starsze blizniaczki,kiedy zaczely siadac?Jola kiedy twoje? Moje nie za bardzo az tak sie rwa do siedzenia.Sadzam je na kilka minut w bananku,tak na kolanach siedza i czaem kilka minut na kanapie do zdjec pozuja.Ale tak jakos nie rwa sie zbytnio..ale nic nie wymuszam,mysle ze maja spokojnie czas.

Do góry