reklama
Olis na razie 4 pary, ale moi bracia nie mają jeszcze potomstwa, więc kto wie, może będzie więcej A wogóle to u mnie na wiosce jest 5 par bliźniąt, a wszystkich mieszkańców 200 osób.
Jola moja mama śmiała się, że papuguję po niej.
Jola moja mama śmiała się, że papuguję po niej.
Ostatnia edycja:
]Basia ale czaaad,same blizniaki!Super,swietna rodzinka!!!
Jola no proooosze,prosze zapodaj jakies fotki dziewuszek jak byly mniejsze;-)
Zobacz załącznik 328536
Jola no proooosze,prosze zapodaj jakies fotki dziewuszek jak byly mniejsze;-)
Zobacz załącznik 328536
jola466
Majowe mamy'09
gastone...ale cudne mordeczki...:-):-)
Juz Ci pisalam- podobne bardzo do mamusi...sliczne..
A fotki dziewczyn z niemowlecego okresu wstawilam specjalnie dla Ciebie na poprzedniej stronie..
2ania....jeejku..kochana nie wiem czy wiesz ale to starsznie nie wskazane sadzac mala w takim wieku jak Twoje coreczki...To nie jest pozycja siedzaca!!!!
Zapytaj pediatry a jeszcze lepiej ortopedy - my na baby class na ktore chodzilam mielismy walkowany ten temat. Wlasnie o tym jak rodzic "wymusza" na dziecku pozycje siedzaca!!!
To tak w dobrej wierze pisze...juz nie bede Ci pisac co sie dzieje z kregoslupem malej i jej bioderkami jak siedzi tak pochylona!!
Wszystko w swoim czasie!!!
Juz Ci pisalam- podobne bardzo do mamusi...sliczne..
A fotki dziewczyn z niemowlecego okresu wstawilam specjalnie dla Ciebie na poprzedniej stronie..
2ania....jeejku..kochana nie wiem czy wiesz ale to starsznie nie wskazane sadzac mala w takim wieku jak Twoje coreczki...To nie jest pozycja siedzaca!!!!
Zapytaj pediatry a jeszcze lepiej ortopedy - my na baby class na ktore chodzilam mielismy walkowany ten temat. Wlasnie o tym jak rodzic "wymusza" na dziecku pozycje siedzaca!!!
To tak w dobrej wierze pisze...juz nie bede Ci pisac co sie dzieje z kregoslupem malej i jej bioderkami jak siedzi tak pochylona!!
Wszystko w swoim czasie!!!
Ostatnia edycja:
A widzisz jak bylismy ostatnio z malyzmi u lekarki i jak zobaczyla jak sie rwia do siedzenia to kazala je tak sadzac wiadomo nie na dlugo!!to ja juz nic z tego nie rozumie!!!!!!!!!!!a poza tym ja ja nie sadzam tzlko ona sama sie podnosi
reklama
Jola ale ja gapa hih Noo cud i mysle ze jednak kloniki na 100%
A te starsze blizniaczki,kiedy zaczely siadac?Jola kiedy twoje? Moje nie za bardzo az tak sie rwa do siedzenia.Sadzam je na kilka minut w bananku,tak na kolanach siedza i czaem kilka minut na kanapie do zdjec pozuja.Ale tak jakos nie rwa sie zbytnio..ale nic nie wymuszam,mysle ze maja spokojnie czas.
A te starsze blizniaczki,kiedy zaczely siadac?Jola kiedy twoje? Moje nie za bardzo az tak sie rwa do siedzenia.Sadzam je na kilka minut w bananku,tak na kolanach siedza i czaem kilka minut na kanapie do zdjec pozuja.Ale tak jakos nie rwa sie zbytnio..ale nic nie wymuszam,mysle ze maja spokojnie czas.