reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

Gastone świetne mają włosy, agata urodziła się zarośnieta, uszy zarośnięte, brwi łączyły się z włosami, a pózniej jej wyszły i słabo rosną
Moje coś uwielbiają mieć na głowie ostatnio czapki albo inne rzeczy typu rajstopy, ale jak agacie założyłam spinke to w ostatniej chwili wyjęłam darkowi z raczek, z tym żywym srebrem trzeba uważać, on jest grzeczny, niepłacze itd, ale taki żywotny jest.
I jak rozmiekczył atmosfere na forum, oj zdobywa nasze serca, szczególnie mojej mamy, to jej jedyny facet jak narazie, zapatrzona w niego. On broi a my mdlejemy hehe
jola dwa cuda klony, wczoraj oglądałam nanie na tvn style o blizniaczkacjh

reklama
Bliźniaki są cudowne... i te jednojajowe i dwujajowe i male i duże i chłopaczki i dziewczynki :)

Yen zastanawiam się czy Twoje panny ciągle tak się śmieją czy tylko takie fotki wstawiasz? Oczywiście jestem nimi zaurodzona - tyle w nich optymizmu :)

Lucka Twój Darek to niezły amant...

Gastone Twoje dziewczynki piękne są!

Jola dziewczynki bawią sie w szkołę? fajne zabawy... super że razem!

Małgoń są niesamowicie pogodne, wystarczy że wyciągnę aparat i już jest uśmiech od ucha do ucha :))) tylko ja się do nich uśmiechnę i zaraz odpowiadają uśmiechem - no cóż, wielu zmartwień to one nie mają..oby im tak zostało w życiu:tak: Może to po mnie? Ja jestem życiową optymistką:-D

jola466 śliczne masz dziewczynki:)I widzę że też tak jak moje kochają książeczki :) Ja też się pochwale a co;) Ostatnio dziewczyny nauczyły się śmigać na koniku bujanym:)
DSC_1926.jpgDSC_1857.jpgd0aff25271.jpgDSC_1846.jpgDSC_1877.jpg

hahaha wiedziałam ze tak będzie.Ania nie masz sie o co obrazac,ja bym sie cieszyła jakby mi ktos zwrócił uwage ze cos robie źle,a od tego zalezałoby zdrowie mojego dziecka.
a propos ide z chlopAKAMI do orodka rehabilitacji,zobaczymy co powiedzą.
lenka,a co jak sie dzieciaki nosi na ramieniu a nie na kołyske?bo moi tego nie znoszą...
Yen-ale te Twoje dziewczynki cudnie sie usmiechaja,one zawsze takie były tzn.jako niemowlaki?bo mój tylko jeden sie tak ciagle usmiecha,a drugi taki jakis smutny..

Gastone-ale pierniczki z Twoich córeczek,i jakie modne fryzury..

Jola-fajne te kwiatuszki Twoje!a szkółka literacka tez fajna!!!:)

Luckaa-jezu jaki przystojniak z tego Twojego Darusia!!!super foty i prawie bezzębny uśmiech rewelacja:):)

Ostatnia edycja:
oooo nowe śliczne bliźniaczki!! desert rose twoim pieknym córom to żadna parka nie dorówna:-)

jola jakie mądre myszki! o i nawet przedszkole z pluszaków założyły:-) Nie tylko same czytają ale uczą też innych i to angielskiego:-D

ayla wiesz od początku takie były, dziś nawet oglądałam filmik jak miały 3 miesiące i poszłam do nich z kamerą zaraz po przebudzeniu. Zaglądam do łóżeczka a tam już dziąsła na wierzchu. Są w tym NIESAMOWITE. Do każdego się uśmiechają:happy:

reklama
Ayla moje muszą być tak noszone ze względu na wzmożone napięcie i to że się odginają do tyłu a kołyska ma je zmuszać do bardziej zwiniętej do środka pozycji

Chyba nam się Ania zupełnie obraziła. Kiedyś zażartowałam że ściemnia z przesypianiem nocy przez dziewczyny to też się oburzyła :)
No szkoda ale wiem że bywają tacy nadwrażliwcy

Do góry