reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

No to i my si ę pokażemy
28c3qwx.jpg

wbwjkz.jpg

Ola z "synową"
moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
v60nlw.jpg

Sylwestrowe szaleństwa
v5wlz9.jpg

30cve5j.jpg

2rqzh3a.jpg

Moj przystojniaczek
152dy52.jpg

reklama
daggy masz super dzieciaki.Ola ma świetny uśmiech, a Dominik ma naprawdę urodę kinowego amanta :tak: A i "synowa" nie odbiega od tego schematu ;-) No i sylwester widzę bardzo udany :-)

daggy masz super dzieciaki.Ola ma świetny uśmiech, a Dominik ma naprawdę urodę kinowego amanta :tak: A i "synowa" nie odbiega od tego schematu ;-) No i sylwester widzę bardzo udany :-)

super:tak::tak::tak:

Marta a Hanka to naprawde ma te włosy śliczne i takie długie... czy wy oby na pewni nie zasilacie sie bellissą? ;-)

zresztą co tu dużo pisać, wszystkie nasze dzieciaczki są cudowne i każde wyjatkowe i jak sie na nie patrzy to az cięzko uwierzyć, że tak sie zmieniły, wyrosły... a takie to malutkie bobaski jeszcze niedawno były.... Boże jak ten czas szybko mija...

Dzięki :)
A ja jak spojrzałam na suwaczki Maran-athy i Zapmarty to aż zazdroszczę tego pierwszego spojrzenia na maluszka, pierwszego przytulenia.....bo macie już bardzo bardzo blisko te cudowne chwile i zaraz będziecie się malucha,mi chwalić!

daggy - nie dość, że dzieci masz jak malowane, to synowa miss Ci się trafiła :szok:
agniesia - bosz. cudownie!!! Moja Mila to nie wiem czy za rok tak bedzie potrafiła...

Daggy - kurcze!!! Jak młody brad pitt ten Twój starszy!! :-D:-D:-D pełna profeska w pozowaniu!! a Ola jaki ma uśmiech świetny!!!!

Agniesiu - Ale Wercia dużo zapamiętała!!! brawo!! my od kilku dni: jaz wjóbejek ejemejek.....:-D:-D:-D

Maranko - ani odrobiny!:szok::-):-)

Martuś to jest najlepiej opanowany wierszyk, ale w swoim repertuarze ma jeszcze kilka fragmentów lub prawie całości, np. Koteczek, wlazł kotek na płotek, leń, na stoliku w pokoiku i różne piosenki, w tym alfabet angielski :-) Jak spodoba jej się coś nowego, to każe sobie to powtarzać kilka razy pod rząd i za trzecim już umie co nie co powtórzyć. Ma bardzo dobrą pamięć

Martuś dzięki, Agniesia, super, brawa dla Werci. Świetna jest. Ja nigdy nie umiem nagrać jak Ola mówi wierszyki...bo jak biore kamerkę to ona od razu chce oglądać i nici z mówienia wierszyka...A też bardzo ładnie mówi wierszyki.

reklama
Do góry