reklama
maran-atha
Fanka BB :)
daggy masz super dzieciaki.Ola ma świetny uśmiech, a Dominik ma naprawdę urodę kinowego amanta A i "synowa" nie odbiega od tego schematu ;-) No i sylwester widzę bardzo udany :-)
super
Marta a Hanka to naprawde ma te włosy śliczne i takie długie... czy wy oby na pewni nie zasilacie sie bellissą? ;-)
zresztą co tu dużo pisać, wszystkie nasze dzieciaczki są cudowne i każde wyjatkowe i jak sie na nie patrzy to az cięzko uwierzyć, że tak sie zmieniły, wyrosły... a takie to malutkie bobaski jeszcze niedawno były.... Boże jak ten czas szybko mija...
Dzięki
A ja jak spojrzałam na suwaczki Maran-athy i Zapmarty to aż zazdroszczę tego pierwszego spojrzenia na maluszka, pierwszego przytulenia.....bo macie już bardzo bardzo blisko te cudowne chwile i zaraz będziecie się malucha,mi chwalić!
A ja jak spojrzałam na suwaczki Maran-athy i Zapmarty to aż zazdroszczę tego pierwszego spojrzenia na maluszka, pierwszego przytulenia.....bo macie już bardzo bardzo blisko te cudowne chwile i zaraz będziecie się malucha,mi chwalić!
To ja Wam pokażę moją małą recytatorkę ;-)
YouTube - Skarżypyta
YouTube - Skarżypyta
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Daggy - kurcze!!! Jak młody brad pitt ten Twój starszy!! pełna profeska w pozowaniu!! a Ola jaki ma uśmiech świetny!!!!
Agniesiu - Ale Wercia dużo zapamiętała!!! brawo!! my od kilku dni: jaz wjóbejek ejemejek.....
Maranko - ani odrobiny!:-):-)
Agniesiu - Ale Wercia dużo zapamiętała!!! brawo!! my od kilku dni: jaz wjóbejek ejemejek.....
Maranko - ani odrobiny!:-):-)
Martuś to jest najlepiej opanowany wierszyk, ale w swoim repertuarze ma jeszcze kilka fragmentów lub prawie całości, np. Koteczek, wlazł kotek na płotek, leń, na stoliku w pokoiku i różne piosenki, w tym alfabet angielski :-) Jak spodoba jej się coś nowego, to każe sobie to powtarzać kilka razy pod rząd i za trzecim już umie co nie co powtórzyć. Ma bardzo dobrą pamięć
Martuś dzięki, Agniesia, super, brawa dla Werci. Świetna jest. Ja nigdy nie umiem nagrać jak Ola mówi wierszyki...bo jak biore kamerkę to ona od razu chce oglądać i nici z mówienia wierszyka...A też bardzo ładnie mówi wierszyki.
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
mamy to samo DDDbo jak biore kamerkę to ona od razu chce oglądać i nici z mówienia wierszyka...A też bardzo ładnie mówi wierszyki.