reklama
Aga i nie dałaś znać?Chyba mnie za te posty o klapach nie lubisz A na serio to czekam aż wpadniecie, możemy nawet za przewodników robić
Agniesia chętnie byśmy się WAM na głowę zwalili ale Elbląg też daleko I przy moich powtarzających się krwawieniach nie chce się oddalać od gina
Wrzuce trochę Zośki bo dziecię rośnie aż nie nadąrzam...
Agniesia chętnie byśmy się WAM na głowę zwalili ale Elbląg też daleko I przy moich powtarzających się krwawieniach nie chce się oddalać od gina
Wrzuce trochę Zośki bo dziecię rośnie aż nie nadąrzam...
Załączniki
maran-atha
Fanka BB :)
no to i my sie pokazemy:
Światecznie:
Światecznie:
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
zapmarta
Karolkowa mama
walczę z bezsennością, więc nadrabiam wątek. W szoku jestem jak nasze dzieciaki się zmieniają. A dziewczynki są śliczniutkie, oj będzie miał w czym Karol wybierać.
Wstyd mi, że się nawet nie pokazałam, a już o młodym nie wspomnę...
obiecuję, że wstawię brzucholka, póki jeszcze go mam, no i moje Karolkowe szczęście.
Wstyd mi, że się nawet nie pokazałam, a już o młodym nie wspomnę...
obiecuję, że wstawię brzucholka, póki jeszcze go mam, no i moje Karolkowe szczęście.
zapmarta
Karolkowa mama
maran-atha
Fanka BB :)
dzieciaczki rosną aż miło... naprawde bardzo sie pozmieniały
zapmarta a Twój brzuszek taki kształtny, nie taki wielki bebzon jak mój
zapmarta a Twój brzuszek taki kształtny, nie taki wielki bebzon jak mój
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Zapmarto!!! wyglądasz prześlicznie!!! A Karol chyba Mikołajem nie był zachwycony - ale autkiem już tak
Ewelinko - jak widzę okularki pomogły i Blanka ma już ładnie oczka i chyba prawie całkiem prościutko Śliczna w tych kitkach
Ewelinko - jak widzę okularki pomogły i Blanka ma już ładnie oczka i chyba prawie całkiem prościutko Śliczna w tych kitkach
reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
dziekujemy za komplement a o okularkach napisze w odpowiednim watku, ale to już jutro