reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Dzieciaki rosną niesamowicie, to prawda. Jeszcze chwila i zaczniemy składać życzenia urodzinowe dwulatkom :szok:
zapmarta ładnie Ci z tym brzuszkiem :-) A Karolek rzeczywiście nie za bardzo zadowolony z wizyty na mikołajowych kolanach ;-)
A Blanusia bardzo poważna dziewczynka, Wercia też do zdjęć pozuje w większości na poważnie :-)

reklama
Dziewczyny - wrzucam Mojego Włośnika i Złodziejkę czapek!! kupiłam dla siebie, ale chyba Hanka za jakiś rok przejmie czapuchę i szalik:-p:-p

Załączniki

• Czapka 011a.jpg
    Czapka 011a.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 52
  • francuski warkoczyk.jpg
    francuski warkoczyk.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 67
Aga, dużo nie wstawiałam. Ale ja obcinałam włosy na krótko, więc może dlatego.

Martussa, piękne włosy ma Hania, cudne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matko , jakie wasze dziewczyny mają długie włosy!! Jak znajde dzis chiwlkę to wstawie zdjęcia Oli....ale ona to ma 5 włosków!
A wogóle to śliczne dziewczynki...no chłopaki też, rzecz jasna....
Antar , czy tam na zdjęciu Zosi z pieskiem to Sky terrier?

Ostatnia edycja:
martuś - jesteś okropna! jeszcze specjalnie wklejasz zdjęcia Hanki od tylca, żeby pokazać nam jakie ma gęste i długie włosy :p żebyśmy mogły sobie porównać do naszych łysych dzieci... ;)
Zapmarta - masz tak piękny, foremny brzuszek, że nie mogę się nadziwić. Może mnie do ciąży nie ciągnie, bo wyglądałam jak wieloryb i tak właśnie się czułam... Ale ty wyglądasz bosko!
ewelinka - Blanka śliczna dziewczynka!
antar - do kogo podobna jest zosia? chyba do męża?
maranka - faktycznie ala bardzo sie zmienila! sliczna!

reklama
Martussa, włosy Hanki mnie powaliły !!!!!!!!!!!!!!!!!!

może dlatego taki mi się Kamilka marzyła... (będzie Kamil)

no ale za to nikt mi nie będzie podkradał kosmetyków :))

ardzesh, dziękuję ci bardzo. Fakt brzusio tylko do przodu wypchnięty, ale i ja się czuję jak wieloryb.

Do góry