reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

wasze dziewczyny pięknie mówią, a mój uparciuch po swojemu, dopiero słowa zaczyna powtarzać, a wierszyki to pewnie w pięciolatkach zacznie mówić... wrr;-)

reklama
Agniesiu ...ale gestykulację to Wercia też ma niezłą :))

My wałkujemy 'na kanapie siedzi leń' na razie powtarza 3 wyrazy 'siedzi', 'kalosze' i "o" :))) ale gdzie nam tam do Was :) za to skaczemy, obkręcamy się i prawie break-dance już nam wychodzi :)

U nas też tylko chęci oglądania ;)

Elunia..Pipiripka ma jeszcze czas :)

Ale super! Zdolne dziewczynki! Brawo!:-):-):-)

Heh, u nas maly w wierszykach powatrza co ktores tam slowo, ale za to cieszy mnie co innego - powtarza melodie, mimo ze slowa spiewa po swojemu.;-)

profesorek:)

Załączniki

• S7002600.jpg
    S7002600.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 66
Piękne te nasze lutowe maluchy:tak::-)
agniesia łoł:szok: super Wercia mówi
Moja uparta żadnych wierszyków nie chce powtarzać:blink: Nawet ostatnio nie powtórzy za mną ;Mam dwa lata:dry:

oj jak dawno ja mojej Igusi nie pokazywałam, tu wczorajsze zabawy w "Bajlandii" z koleżanką Natalką bawiły się na całego

Załączniki

• Zdjęcie1220 (Medium).jpg
    Zdjęcie1220 (Medium).jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie1228 (Medium).jpg
    Zdjęcie1228 (Medium).jpg
    30 KB · Wyświetleń: 60
  • Zdjęcie1226 (Medium).jpg
    Zdjęcie1226 (Medium).jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 63
  • Zdjęcie1225 (Medium).jpg
    Zdjęcie1225 (Medium).jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 59
elunia Igi to ja już wieczność nie widziałam i na 100% mogę powiedzieć, że jej nie pamiętam i mogłabyś powiedzieć, że to dziecko sąsiadów.
daggy będziesz miała przystojniaka nie ma co :-):-):-)

a to ja wam pokaże jak moje dziecko przywitało nowy rok(chodzi o guza na czole), kąpiel z kuzynką a później wycieranko

Załączniki

• DSC_0061.jpg
    DSC_0061.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0055.jpg
    DSC_0055.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0048.jpg
    DSC_0048.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0046.jpg
    DSC_0046.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Jurand nieźle czoło rozwalił, a pisałam wam że dawno dawno mnie nie bylo tutaj, i zdjęć też nie wrzucalam, a dziecko nasze hehe nie sąsiada, Agniesia może potwierdzić;)

Do góry