reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Mary- ale Zosię wystroiłaś!! a tort jaki wieeelgachny!!! mniam!!
maltanka
Fanka BB :)
habcia :-) jeszcze troszkę i z mamą będzie oglądał
mary Zosia śliczna i jaką ma furę. A tort to Twojej roboty?
mary Zosia śliczna i jaką ma furę. A tort to Twojej roboty?
Habcia powiem Ci że widok zdjęć ze żłobka przyprawił mnie o ciarki. Miałam na studiach wiele hospitacji w domach dziecka min w Domach Małego Dziecka i niewiele się różnią. Masówka... a personelu jest za mało by zaspokoić potrzeby każdego. Reszta fotek super, Maksiu słodziutki i do Ciebie także podobny.
aga221122
mama Jurandzika :))
Maks jest super, widać w jego oczach małego rozbójnika:-):-):-). A te łóżeczka i nocniki :-):-):-).
Myślisz, że w prywatnych jest inaczej? g.... prawda jest identyczne. Chciałabyś, żeby każde dziecko miało oddzielny pokój? Nie rozumiem Cie. A co do personelu, to jest bardzo wykwalifikowany. Na 5 dzieci jest jedna Pani i radzą sobie znakomicie. O dziwo nie słychać płaczu dzieci. Może pojednynczo, ale nie wszystkie. Pupa nigdy nie była odparzona i jak widzi PAnie to od razu do nich leci szczęsliwy. Coś to oznacza.Habcia powiem Ci że widok zdjęć ze żłobka przyprawił mnie o ciarki. Miałam na studiach wiele hospitacji w domach dziecka min w Domach Małego Dziecka i niewiele się różnią. Masówka... a personelu jest za mało by zaspokoić potrzeby każdego. Reszta fotek super, Maksiu słodziutki i do Ciebie także podobny.
Fajnie jest nagadywać , może postaw się w sytuacji innych, którzy nie mają tak dobrze jak Ty i muszą posłać dziecko do żłobka.
reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Habcia Ty się nie denerwuj nie potrzebnie, ja podobnie jak Antar miałam hospitacje na studiach w takowych przybytkach i mam podobne do antar doświadczenia związane z takimi placówkami, ale to nie znaczy, że jakoś źle Ciebie oceniam i żłobek do którego oddajesz Maksa. Może akurat ten Twój jest super i tam pracują babki z powołania, które się nie wypalają zawodowo i nie zlewaja dziciaczków, nawet mimo tej marnej pensji jaką otrzymują za swoją niedocenioną prace nie są sfrustrowane tylko pogodne i życzliwe... Przecież każdy rodzic chce dla swojego malca najlepiej i jeśli Tobie i Maksiowi pasuje taki żłobek to nie ma problemu i nie trzeba się denerwować tym, że ktoś ma inne zdanie czy inne doświadczenia