reklama
mikimauro
Fanka BB :)
habcia super
ja kiedyś nagrałam Maxa jak tańczy, boki zrywać, ale nie moge nagrać na you tube, występuje bład
macie jeszcze jakis inny pomysł jak zgrać filmik i Wam pokazać, bo mam ich wiele, jak mały daje kroczka, lub jak śmiga po schodach.
ja kiedyś nagrałam Maxa jak tańczy, boki zrywać, ale nie moge nagrać na you tube, występuje bład
macie jeszcze jakis inny pomysł jak zgrać filmik i Wam pokazać, bo mam ich wiele, jak mały daje kroczka, lub jak śmiga po schodach.
habcia u Mili też króluje ta piosenka
Mnie ostatnio Mila rozwaliła aparat foto
Teraz mam aparat z pracy męża, nagrywam nim filmik, ale są w jakimś dziwnym formacie i odtwarza mi je tylko w quick time i nie mogę ich zgrywać na you tube. Ale Mila tańcuje już w kółku tupie nóżką z rączką w górze itp. Boki zrywać można
Mnie ostatnio Mila rozwaliła aparat foto
Teraz mam aparat z pracy męża, nagrywam nim filmik, ale są w jakimś dziwnym formacie i odtwarza mi je tylko w quick time i nie mogę ich zgrywać na you tube. Ale Mila tańcuje już w kółku tupie nóżką z rączką w górze itp. Boki zrywać można
zapmarta
Karolkowa mama
Habcia, fotki czadowe.
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Habcia - Twoj Maksik przekochany, normalnie nie moge sie napatrzec na jego buziaczka
Postrzalka - Oliwcia sliczniutka a i tort mniam
Postrzalka - Oliwcia sliczniutka a i tort mniam
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Habcia- świetne miejsce, a Maks i majka no przefajnie!!!