reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Maksia ulubiona piosenka :)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=xbywq3Mv_B0"]YouTube- majka.MPG[/ame]

Chodzę :D

Załączniki

• chodzę nk.jpg
    chodzę nk.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
reklama
ha ha habciu u nas też ta i z ,,Barw szczęścia" i takie samo zachowanie.
Teraz małego położyłam do łóżeczka i włączyłam twój filmik ,jak usłyszał tą piosenkę to myślałam ,że mi z łóżeczka wyskoczy,a już zasypiał:-D:-D:-D

habcia super
ja kiedyś nagrałam Maxa jak tańczy, boki zrywać, ale nie moge nagrać na you tube, występuje bład:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
macie jeszcze jakis inny pomysł jak zgrać filmik i Wam pokazać, bo mam ich wiele, jak mały daje kroczka, lub jak śmiga po schodach.:tak::tak::tak:

habcia u Mili też króluje ta piosenka :)
Mnie ostatnio Mila rozwaliła aparat foto :(
Teraz mam aparat z pracy męża, nagrywam nim filmik, ale są w jakimś dziwnym formacie i odtwarza mi je tylko w quick time :( i nie mogę ich zgrywać na you tube. Ale Mila tańcuje już w kółku :) tupie nóżką z rączką w górze itp. Boki zrywać można :tak:

Bal Przebieranców :D :-D:-D:-D:-D:-D

Tak wygląda nasz żłobek :-):-):-):-):-)

Załączniki

• kolaz nk.jpg
    kolaz nk.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 87
  • 1.jpg
    1.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 88
  • 2.jpg
    2.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 92
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 76
  • 4.jpg
    4.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 72
  • 5.jpg
    5.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
Habcia powiem Ci, że superancko Twój synuś się rozchodził. Wercia miała parę dni, gdy chodziła dużo sama, ale od niedzieli nie ma mowy.

Habcia - Twoj Maksik przekochany, normalnie nie moge sie napatrzec na jego buziaczka :happy:
Postrzalka - Oliwcia sliczniutka a i tort mniam :tak:

reklama
Do góry