reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Oliwcia dziękuje i faktycznie z cymbałek baaardzo zadowolona gorzej z resztą domowników :eek::crazy:
a tort robiłam sama samiuteńka cały calusieńki pierwszy raz i był pyszny nie chwaląc się :zawstydzona/y::-) był biszkopt i śmietana i kolorowe galaretki w śmietanie i nie zostało nic :-) jakby co to się polecam bo spodobało mi się tortowanie i postanowiłam być nadworną tortownicą ;-) ach tylko lukier bardzo słodki ale w połączeniu z kwaskowatą śmietaną super. Teraz kolejny będzie w kształcie piłki nożnej chyba dla brata. :rofl2:

reklama
100 LAT DLA OLIWKI!!!
Postrzałka to ja zamawiam taki sam na tę sobotę dla Wiki:-D Torcik jest śliczny i bardzo pomysłowy. No właśnie - proszę podaj przepis na słodziutki lukier:-p:sorry:.

Miloszek wyglada 100 razy lepiej w krutkich wlosach i super z niego elegancik;-)
Oliwcia to cudenko,a tort fantastyczny:-)

postrzałka super ten torcik :tak::tak::tak: ja dzisiaj zamówiłam taki normalny kremowy za ok,80 zł:szok::szok: pierwszy i ostatni raz
widzę że cymbałki się podobały :-):-)my też Zosi kupimy:tak::tak:

więcej zdjęć na razie nie oglądałam :-( postaram się wieczorem nadrobić:sorry:

reklama
habciu, brakowało tylko kisielu ;-) bomba!
postrzałka na jednym zdjeciu Oliwcia tak owtiera szeroko buzie, że aż mi szczeka przeskoczyla od samego patrzenia ;-) a tort pierwsz klasa
maltanko, ale goście w koncu przyszli? ;-)
a Matik w wersji stojąco-chodzącej wygląda na starszego :-)

Do góry