reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

wiem, że nie ten wątek, ale się wypowiem.
Myślicie, że Habcia nie wolałaby być z dzieckiem w domu. Widocznie musiała zapisać Maksia do żłobka, więc nie piszcie takich komentarzy, że tam jest źle itd.

Nic nigdy nie będzie lepsze dla dziecka niż mama, więc po co ta dyskusja.
Mnie też by wkurzyło.
patrząc na zdjęcia Maksa wśród dzieci i widząc, jak społecznie się rozwinął- troszkę nawet zazdroszczę, że Habcia ma taki złobek pod ręką... nie wyobrażam sobie teraz wysłać hanki w obce miejsce, ale rozumiem, ze sa mamy, które muszą i już. pewnie będę za dwa lata ryczeć przed przedszkolem :zawstydzona/y::-p

Ana- jak Ty kwitnącą z tym Maluchem wyglądasz!!! Gabrys jest świetny:-)

reklama
Dziewczyny dzieki za mile komentarze , milo slyszec takie komplementy kiedy czujesz sie zmeczona w ogole niatrakcyjna , biegajaca za brzdacem rozczochrana po mieszkaniu , no i w trakcie walki o zrzucenie ciazowych kilogramow ekstra :-D, naprawde kochane jestescie

Miki dobrze zauwazylas scielam wlosy pierwszy raz tak na krotko bo Gabrys mi wyrywal :-D ale ta zmiana przypadla mi do gustu i jak wygodnie
Aga ja 18 lat skonczylam 7 lat temu :-pale po piwo nadal musze chodzic z dowodem :tak:
Maltanka kogut pozyczony od sasiada i Gabrys sie go troche bal :-)

Muszę ponadrabiać...
Agi - Miłoszek to jest dopiero elegant:-D a muszka pod szyjka jest naprawde zabójcza.
Postrzałka - Oliwka to śliczna dziewczynka:-D i składam szacuneczek na twe rączki pracowite:-D Zrobić taki torcik to przecież nie tak hoop:tak: My jednak zamówimy...:zawstydzona/y:
Habcia - niestająco podziwiam urodę Maksia i widzę, że pięknie udokumentowałaś pierwsze kroczki małego.
Co do żłobków nie będę się wypowiadać, my do najbliższego mamy baaardzo daleko, więc z Jasiem jest niania i babcia. Jeśli nie ma innej możliwości pobyt w taki żłobku jest oczywiście niezbędny...

bardzo strojna jest Zosia w swoje pierwsze urodzinki - gratulacje!

ana545 - ja też uważam,:tak: że Gabrś to słodziutki -słodziak;-)a ty młodziutka, szczuplutka, jakie zbędne kilogramy? jaka nieatrakcyjna?:szok:

Mary tort super, Zosieńka piękna gwiazda i ta fura - ekstra.
Ana naprawdę świetnie wyglądasz, a ostatnie zdjęcie Gaba powaliło mnie :-D Super śmieszek :tak:
A to nasze urodzinkowe z dwóch imprez:
1)rodzinna
2)żegnam koleżankę z drugiej imprezy

I jeszcze na urodzinkach u koleżanki

Załączniki

• DSC01905.jpg
    DSC01905.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC02092.jpg
    DSC02092.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC02095.jpg