reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
a mnie te nocniki szczerze ubawiły wyobraziłam sobie: pani mówi: "a teraz sikamy" i wszystkie bąbelki na hurra lecą do swojego nocniczka i siuuuuuuDziwi mnie przerażenie Antar jak zobaczyła łóżeczka i nocniczki ;/
hooba
lutówka 2009 i 2012
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-da mnie te nocniki szczerze ubawiły wyobraziłam sobie: Pani mówi: "a teraz sikamy" i wszystkie bąbelki na hurra lecą do swojego nocniczka i siuuuuuu:-d:-d
hehe i tak właśnie jest Maksiu w żłobku pięknie siada na nocniczek przy dzieciach a w domu za żadne skarby Mają tam taką matę wyścieloną i podczas nocnikowania wszystkie dzieci w rządku siedzą na tych nocniczkach
paulusia2209
Fanka BB :)
Miłoszek na elegancko bomba
Postrzałka Oliwka śliczna.Torcik wygląda na pyszniusi
Maksiu jest uroczy mogę na niego patrzeć i patrzeć.Co do piosenki Nika tak reagowała na brzydulę
Zosia wystrojona jak laleczka
Postrzałka Oliwka śliczna.Torcik wygląda na pyszniusi
Maksiu jest uroczy mogę na niego patrzeć i patrzeć.Co do piosenki Nika tak reagowała na brzydulę
Zosia wystrojona jak laleczka
ana545
Mama Gabrysia
Postrzalko Oliwia to sliczna dziewuszka a ona podobna do Ciebie czy meza?
Habcia Maksiu super , jest sliczny i taki "dorosly sie wydaje" a Gabrys identycznie tancuje przy Majce tylko on woli ta koncowa piosenke
Dawno Nas nie bylo
Habcia Maksiu super , jest sliczny i taki "dorosly sie wydaje" a Gabrys identycznie tancuje przy Majce tylko on woli ta koncowa piosenke
Dawno Nas nie bylo
mikimauro
Fanka BB :)
ana- wygladasz super- ściełaś włosy??
Gabriel rewelacja, taki słodziak ))
zapmarta
Karolkowa mama
ana- wygladasz super- ściełaś włosy??
to samo sobie pomyślałam...
Gabryś uroczy facio
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
wiem, że nie ten wątek, ale się wypowiem.
Myślicie, że Habcia nie wolałaby być z dzieckiem w domu. Widocznie musiała zapisać Maksia do żłobka, więc nie piszcie takich komentarzy, że tam jest źle itd.
Nic nigdy nie będzie lepsze dla dziecka niż mama, więc po co ta dyskusja.
Mnie też by wkurzyło.
Myślicie, że Habcia nie wolałaby być z dzieckiem w domu. Widocznie musiała zapisać Maksia do żłobka, więc nie piszcie takich komentarzy, że tam jest źle itd.
Nic nigdy nie będzie lepsze dla dziecka niż mama, więc po co ta dyskusja.
Mnie też by wkurzyło.