reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
hehe i tak właśnie jest :D Maksiu w żłobku pięknie siada na nocniczek przy dzieciach a w domu za żadne skarby :D Mają tam taką matę wyścieloną i podczas nocnikowania wszystkie dzieci w rządku siedzą na tych nocniczkach :D

:-D:-D a ja jak popatrzyłam na te łóżeczka, to pomyślałam jaki tam sajgon by był jak by wszystkie dzieci razem zaczęły płakać:-D:-D i te nocniczki :-D:-D

Miłoszek na elegancko bomba:tak::tak:
Postrzałka Oliwka śliczna.Torcik wygląda na pyszniusi:tak::tak::tak:
Maksiu jest uroczy mogę na niego patrzeć i patrzeć:tak::tak::tak:.Co do piosenki Nika tak reagowała na brzydulę:-D:-D:-D
Zosia wystrojona jak laleczka:tak::tak:

Postrzalko Oliwia to sliczna dziewuszka a ona podobna do Ciebie czy meza?
Habcia Maksiu super , jest sliczny i taki "dorosly sie wydaje" a Gabrys identycznie tancuje przy Majce tylko on woli ta koncowa piosenke:-D

Dawno Nas nie bylo

5tw9dw.jpg

dmcygi.jpg

2evb5gy.jpg

2f0al4x.jpg

reklama
wiem, że nie ten wątek, ale się wypowiem.
Myślicie, że Habcia nie wolałaby być z dzieckiem w domu. Widocznie musiała zapisać Maksia do żłobka, więc nie piszcie takich komentarzy, że tam jest źle itd.

Nic nigdy nie będzie lepsze dla dziecka niż mama, więc po co ta dyskusja.
Mnie też by wkurzyło.

Do góry