Marta Antoś
Aktywna w BB
Ja już doczekać się nie mogęTeż mam tego dnia wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już doczekać się nie mogęTeż mam tego dnia wizytę
Właśnie chyba trzeba, gin mówił mi ostatnio, że 2x krzywą tak czy siak będę robić..a jeśli wyjdzie w pierwszej krzywej cukrzyca to chyba nie ma sensu drugi raz jej robić?
Ja też lubię,ale to przesada Mężu przyniósł mi teraz eklery A ja patrzeć nie mogęJa kupiłam cytrynowa i jakoś to było ale ja lubię słodkie
No ja właśnie chyba pojadę wcześniej do położnych bo mi na ft4 nie daly a porównuje wyniki z 3lata wstecz.Ja już doczekać się nie mogę
Albo umówić się na teleporadę do gina.iść do rodzinnego
No właśnie powiem Ci,że nie mogę bo chodzę na Medicover i nie ma tam czegoś takiego jak teleporada. A do lekarki numeru nie mam bo ona prywatnego nie daje. To jest ten minus właśnie .Albo umówić się na teleporadę do gina.
ja wszystkie jeansy schowałam już ponad tydzień temu . Ale miałaś przygodę. Właśnie dziewczyny co z tym wątkiem zamkniętym? Można by wtedy fajna pierwsza stronę zrobić z terminami porodu i wizytami bo tak to człowiek się gubi w tym wszystkim.Ale miałam stresa, już nie będę się wciskać na siłę w spodnie Przyszła moja pora dobrego samopoczucia czyli ok 12 więc wyruszyłam po sprawunki, wiecie poczta, małe zakupy, pepco - byle korzystać ze słońca! Ja od 2tyg ciągle w legginsach chodzę i to w dodatku tydz temu w Oysho kupiłam moje ulubione już o rozm większe żeby nie cisnęły ale dziś, myślę sobie nie no może założę coś innego i wcisnęłam się w spodnie niby z elastanem ale jednak ciężko zapinałam.. pod koniec wędrówki, w biedrze jak mnie nagle zaczęły brać skurcze i ból brzucha, jejku tak się przestraszyłam na szczęście szybko do kawiarni i do łazienki pobiegłam i odezwało się moje zaparcie z paru dni ale wiecie, spodnie już full rozpięte pod kamizelką miałam do domu.. taki stres przez chwilę.. no i tym sposobem na ten moment mam tylko legginsy uważajcie na siebie
Ja bym powtórzyła. Najpierw się przemyła i pobrała ze środkowego strumienia.Hej dziewczyny. Mam wyniki moczu. Pobrany z pierwszego moczu przed myciem bo nie mogłam wytrzymać już Wyszły fosforany bezpostaciowe i liczne bakterie. Czekać do wizyty do 14 czy iść szybciej?