hachette
Fanka BB :)
Piękne można takie gdzieś zamówić?Dziewczyny, płonę z zachwytu jak pochodnia
Zobacz załącznik 1425537Zobacz załącznik 1425538Zobacz załącznik 1425539Zobacz załącznik 1425540
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne można takie gdzieś zamówić?Dziewczyny, płonę z zachwytu jak pochodnia
Zobacz załącznik 1425537Zobacz załącznik 1425538Zobacz załącznik 1425539Zobacz załącznik 1425540
A co mówił lekarz, który Cię operował? On chciał podjąć walkę czy to ten , który proponował usunięcie macicy? Jakie są rokowania na powtórkę przy kolejnej miesiączce?Hej dziewczyny jestem po wizycie,ale nie jestem jakoś specjalnie zadowolona. Owszem macica czysta,nie ma krwi,ale w tym przypadku niestety ten profesor mi nie pomoże, jedynie operator , który operował. Co do laparoskopii to niestety u mnie musi to być laparotomia czyli znowu rozcięcie powłok brzusznych. Zapisał mi termin na udrożnienie jajowodów, usunięcie ewentualnych zrostów i założenie szwu TAC, który u mnie jest niezbędny do donoszenia ciąży,ale termin 10 październik 2023 ponad rok czekania... Można taki szew założyć prywatnie,ale to koszt ok. 15 tysięcy . Będę myśleć i szukać chyba dalej. Sama już nie wiem.
Na insta albo na fb. WilkartistPiękne można takie gdzieś zamówić?
To zupełnie inny lekarz, byłam pierwszy raz u Niego,ale właśnie też ze względu na taśmę TAC,bo tylko on zakłada w moim województwie i ze względu na właśnie sprawdzenie drożności jajowodów. No i mam termin,ale to ponad rok czasu w przypadku teraz,gdyby coś się działo to mam właśnie się kontaktować z lekarzem,który mnie operował. Może być dobrze,ale też może się coś dziać, tego się nie dowiem dopóki miesiączka nie przyjdzie. Mam już ochotę to wszystko odpuścić,bo u mnie jest tyle tych komplikacji, że zaczynam mieć po prostu dość.A co mówił lekarz, który Cię operował? On chciał podjąć walkę czy to ten , który proponował usunięcie macicy? Jakie są rokowania na powtórkę przy kolejnej miesiączce?
Myślę ze warto by bylo sie zorientować jakie sa terminy na ten zabieg ogolnie w calej Polsce, bo jest sie okaże ze w innym województwie bedzie szybszy termin, np. za kilka miesiecy to warto tam pojechaćTo zupełnie inny lekarz, byłam pierwszy raz u Niego,ale właśnie też ze względu na taśmę TAC,bo tylko on zakłada w moim województwie i ze względu na właśnie sprawdzenie drożności jajowodów. No i mam termin,ale to ponad rok czasu w przypadku teraz,gdyby coś się działo to mam właśnie się kontaktować z lekarzem,który mnie operował. Może być dobrze,ale też może się coś dziać, tego się nie dowiem dopóki miesiączka nie przyjdzie. Mam już ochotę to wszystko odpuścić,bo u mnie jest tyle tych komplikacji, że zaczynam mieć po prostu dość.
A to nie kontaktowałaś się z lekarzem który Cie operował?To zupełnie inny lekarz, byłam pierwszy raz u Niego,ale właśnie też ze względu na taśmę TAC,bo tylko on zakłada w moim województwie i ze względu na właśnie sprawdzenie drożności jajowodów. No i mam termin,ale to ponad rok czasu w przypadku teraz,gdyby coś się działo to mam właśnie się kontaktować z lekarzem,który mnie operował. Może być dobrze,ale też może się coś dziać, tego się nie dowiem dopóki miesiączka nie przyjdzie. Mam już ochotę to wszystko odpuścić,bo u mnie jest tyle tych komplikacji, że zaczynam mieć po prostu dość.
Może nie wszyscy, ale trochę osób poszłoAle forum zdechło wszystko poszło na prywatny?