reklama
Moonstone
Moderator
Nadane mocą rozkazu Moonstone I InfantylnejA nie, sorry, na tym wątku mamy pozwolnie
LadyCaro
Fanka BB :)
Zaaprobowane by Queen Lady Caro INadane mocą rozkazu Moonstone I Infantylnej
LadyCaro
No dajesz! O ile nie chcesz powiedzieć "odpuśćcie a zajdziecie" to zniosę wszystkoMuszę się wyżalić i poszukać otuchy. Jest tu ktoś kto jest w stanie znieść moje pierdolamento ?
Nika321
Zaciekawiona BB
Sobie to powtarzam od roku (ale nie jestem w stanie odpuścić xd) to wam nie będę mówić . Staramy się mężem od 3 lat i nawet nie mamy diagnozy to jest kabaret . Jego wyniki w porządku, ja mam słabe owulacje. Drożność oki, rezerwa dobra, wrogość wykluczona. TSH, glukoza i te inne zmory są w normie. Od pół roku jestem stymulowana wszystko jak w zegarku i kiszka..... Dziś byłam na monitoringu. 10 dc pęcherzyk prawie 2 cm. Lekarz kazał jutro wziąć zastrzyk na pęknięcie ale kazał jeszcze polecieć na badanie estradiolu. I takie jajo że szok, 72 przy normie 200-300. Jak zadzwoniłam z wynikiem to kazał mi wziąć ten zastrzyk ale przy takim estradiolu nie robić sobie nadziei. Zastanawiam się co jest mniej bolesne rzucenie się pod pociąg czy z mostu normalnie chce mi się wyć
LadyCaro
Krzywą glukoza/insulina robiła,ś rozumiem? I jest okej? IO może obniżać jakość jajekSobie to powtarzam od roku (ale nie jestem w stanie odpuścić xd) to wam nie będę mówić . Staramy się mężem od 3 lat i nawet nie mamy diagnozy to jest kabaret . Jego wyniki w porządku, ja mam słabe owulacje. Drożność oki, rezerwa dobra, wrogość wykluczona. TSH, glukoza i te inne zmory są w normie. Od pół roku jestem stymulowana wszystko jak w zegarku i kiszka..... Dziś byłam na monitoringu. 10 dc pęcherzyk prawie 2 cm. Lekarz kazał jutro wziąć zastrzyk na pęknięcie ale kazał jeszcze polecieć na badanie estradiolu. I takie jajo że szok, 72 przy normie 200-300. Jak zadzwoniłam z wynikiem to kazał mi wziąć ten zastrzyk ale przy takim estradiolu nie robić sobie nadziei. Zastanawiam się co jest mniej bolesne rzucenie się pod pociąg czy z mostu normalnie chce mi się wyć
reklama
Agnes4312
Moderator
3 lata starań i żadnej ciąży? Jesteście pod opieką poradni niepłodności czy inny lekarz?Sobie to powtarzam od roku (ale nie jestem w stanie odpuścić xd) to wam nie będę mówić . Staramy się mężem od 3 lat i nawet nie mamy diagnozy to jest kabaret . Jego wyniki w porządku, ja mam słabe owulacje. Drożność oki, rezerwa dobra, wrogość wykluczona. TSH, glukoza i te inne zmory są w normie. Od pół roku jestem stymulowana wszystko jak w zegarku i kiszka..... Dziś byłam na monitoringu. 10 dc pęcherzyk prawie 2 cm. Lekarz kazał jutro wziąć zastrzyk na pęknięcie ale kazał jeszcze polecieć na badanie estradiolu. I takie jajo że szok, 72 przy normie 200-300. Jak zadzwoniłam z wynikiem to kazał mi wziąć ten zastrzyk ale przy takim estradiolu nie robić sobie nadziei. Zastanawiam się co jest mniej bolesne rzucenie się pod pociąg czy z mostu normalnie chce mi się wyć
Robiłaś krzywą cukrową i insulinową? Bo często glukoza na czczo jest dobra a po krzywej wychodzi źle a to wpływa na jakość jajeczka.