reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Sobie to powtarzam od roku (ale nie jestem w stanie odpuścić xd) to wam nie będę mówić 😂. Staramy się mężem od 3 lat i nawet nie mamy diagnozy to jest kabaret 😤. Jego wyniki w porządku, ja mam słabe owulacje. Drożność oki, rezerwa dobra, wrogość wykluczona. TSH, glukoza i te inne zmory są w normie. Od pół roku jestem stymulowana wszystko jak w zegarku i kiszka..... Dziś byłam na monitoringu. 10 dc pęcherzyk prawie 2 cm. Lekarz kazał jutro wziąć zastrzyk na pęknięcie ale kazał jeszcze polecieć na badanie estradiolu. I takie jajo że szok, 72 przy normie 200-300. Jak zadzwoniłam z wynikiem to kazał mi wziąć ten zastrzyk ale przy takim estradiolu nie robić sobie nadziei. Zastanawiam się co jest mniej bolesne rzucenie się pod pociąg czy z mostu 🤔 normalnie chce mi się wyć 🥺

Sobie to powtarzam od roku (ale nie jestem w stanie odpuścić xd) to wam nie będę mówić 😂. Staramy się mężem od 3 lat i nawet nie mamy diagnozy to jest kabaret 😤. Jego wyniki w porządku, ja mam słabe owulacje. Drożność oki, rezerwa dobra, wrogość wykluczona. TSH, glukoza i te inne zmory są w normie. Od pół roku jestem stymulowana wszystko jak w zegarku i kiszka..... Dziś byłam na monitoringu. 10 dc pęcherzyk prawie 2 cm. Lekarz kazał jutro wziąć zastrzyk na pęknięcie ale kazał jeszcze polecieć na badanie estradiolu. I takie jajo że szok, 72 przy normie 200-300. Jak zadzwoniłam z wynikiem to kazał mi wziąć ten zastrzyk ale przy takim estradiolu nie robić sobie nadziei. Zastanawiam się co jest mniej bolesne rzucenie się pod pociąg czy z mostu 🤔 normalnie chce mi się wyć 🥺
Krzywą glukoza/insulina robiła,ś rozumiem? I jest okej? IO może obniżać jakość jajek

reklama
3 lata starań i żadnej ciąży? Jesteście pod opieką poradni niepłodności czy inny lekarz?
Robiłaś krzywą cukrową i insulinową? Bo często glukoza na czczo jest dobra a po krzywej wychodzi źle a to wpływa na jakość jajeczka.

Do góry